Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: ushuaıa tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

günlük tps aes *** girilirse sorun olmadan izlenir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı
    ben sırf denemek için gece saat 1 civarı yatarken ushua ya aldım kanalı.sonra uyudum gece yarısı saat 4..5.. arası uyandığımda ushua donmuştu ve üstte madiaguard yazıyordu..
    kardeş bi alemsin yaa bi ushuia tv için uykudan olunur mu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tps kanallarını bende aes *** girmeden izliyordum...en son polsat yazılımını atınca hepside gitti ben geri istiyorum eski yazılımı nasıl bulabiliriz? bende eski exelans ın yazılımı vardı enson ve artık o yazılımı bulamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski yazılımıda atsak fayda etmiyor kardeş.. artık o kanallar günlük tps eas keyiyle çalışıyor anlaşılan..ushua için uykumdan olmadım..daha sağlıklı bilgi ve cevap verebilmek için deniyorum herşeyi.. hastalık işte..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eraslan kardeş.. denedinizmi dünkü tps keylerle ushua yı.. bugün haber bekliyoruz senden...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet arkadaşım test ettim sabah baktım eas keyler gidince tüm paket gidiyor tekrar yükledim keyleri sorunsuz çalışıyor..donma yok yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gidişle fly modül alacam ama ikisi cıkacakmış polsat için onu bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı
    eraslan kardeş.. denedinizmi dünkü tps keylerle ushua yı.. bugün haber bekliyoruz senden...
    Viaccess 007C00 - 00
    007C00 - 01 Multi günlük keylerini girince USHUA belgesel kanal da açılıyor.Günlük girmek gerekiyor arkadaşım.Selam ve sevgiler.
    Bu pakette(Multivizyonlar-Ushua-Euruka-FranceQ-France 2,3,4,5 - Paris premiere-hepsi dahildir.)

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri