tektepe ustad;sıze e mail yolu ıle ıletı attım.bu arada yogunluktan bazen anlık onlıne olamayabılıyorum malum sızde ben onlıne ıken off lıne sınız neyse ben seneryonuzu metın halınde elektronık postama taleb ettim umarım yollarsınız.bu seneryoyuda arkadaslara sunar ffıkır alırız.
not:bazı dızı program yarısma show v.s gıbı eserlere benzememsı benzetılmemesı tercıhımdır.cıddıyet telıf hakları,farklılıklar her zaman ılk tercıhımdır.konunun kokunu temasını anlıyacagız.sıze bazı produksuyoncular verecegım.ancak bu ısler hemen her ıstedıgınızde aniden olmaz zaman alır calısma bazı bolumlerde duzenleme derleme yapılıp masaya yatırılır.ayrıca sponsor konusuda var.bu ısın bazı sart ve kuralları var.ayrıca krızdeyız bakalım seneryoyu pıyasaya tanıtmasına tanıtacagız da acaba malıyet harcamak ısteyen produksıyoncu/yapımcı bulabılecekmıyız.once tanıtıcaz pıyasaya dagıtacaz ama patentınız varsa korkmayın.saygılarımla.bana pm atabılırsınız bu forumda tek farkımızda gızlımız saklımız yalanımız dolanımız yok TEKNOLOJI VE UYDU DÜNYASINDAKI EN SON EN YENİ BILGILER SADECE Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. DA.
Bizden ayrılmayın,gercek paylaşımı bizde bulun....