Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Garip ameliyatı yapan doktora tebrik yağıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Garip ameliyatı yapan doktora tebrik yağıyor

15 09 2008 22:28
    Afyonkarahisar'da yaptığı "açık" kalp ameliyatıyla gündeme gelen Genel Cerrah Op. Dr. Salim Atalay'a tebrik çiçekleri geliyor.
    Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde kalbinden bıçaklanan 14 yaşındaki Osman Tokuş'u yaptığı kalp ameliyatıyla hayata döndüren ancak ameliyat sırasında çekilmiş cep telefonu görüntülerinin basına yansımasıyla birlikte hakkında soruşturma açılan Genel Cerrah Op. Dr. Salim Atalay'a destek artıyor.

Doktor Atalay'a ilçede bulunan vatandaşların yanı sıra, 1974 İstanbul Tıp Fakültesi Mezunları adına da bir çiçek gönderildi. Çiçeğin üzerinde "Seninle gurur duyuyoruz" yazdığı görüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demek oluyorki doktor ameliyat esnasında her uyulması gereken kuralı harfiyen uygulamış.Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olayı bilmiyorsunuz galiba.

adama tabiki tebrikler yağar!

orda personelin teki saçma salak konuştu diye doktorun yaptığı arka plana atılamaz!
    Konu DJ VoLkAn tarafından (16-09-2008 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olayı bilmiyorsunuz galiba.

adama tabiki tebrikler yağar!

orda öküzün teki saçma salak konuştu diye doktorun yaptığı arka plana atılamaz!
    öküz kelimesi pek uygun olmasada güzel bir cümle kurdun.
    doktor görevini başarılı bir şekilde yerine getirmiş. ama o yanındaki cahil insanlar saçma saçma konuşarak hem kendi hemde doktorun görevlerini tehli***e atmışlardır... ben orada doktor değilde diğer personellerde ciddi bir GEVŞEKLik gördüm...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öküz kelimesi pek uygun olmasada güzel bir cümle kurdun.
    doktor görevini başarılı bir şekilde yerine getirmiş. ama o yanındaki cahil insanlar saçma saçma konuşarak hem kendi hemde doktorun görevlerini tehli***e atmışlardır... ben orada doktor değilde diğer personellerde ciddi bir GEVŞEKLik gördüm...
    haklısınız.kusura bakmayın^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

15-16 yaşındaki bir genci hayatta döndürmek tekrar yaşamasına vesile olmak eger gariplikse böyle gariplikleri her doktor yapsın bende o garipliklere şapka cıkarayım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek kelime utanc verici

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri