REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: 'Kısa boylusun' diye dalga geçen eşe dava

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart 'Kısa boylusun' diye dalga geçen eşe dava

    İzmir Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nde öğretim görevlisi 34 yaşındaki Elif Çağrı Dora 8 yıllık eşi - 33 yaşındaki Erem Dora’nın, kendiyle ‘Kısa boylu’ diye alay ettiğini ve aldatıldığını ileri sürerek boşanma davası açtı. Şüphelenerek eşini takip etmeye başlayan Elif Çağrı Dora eşini aynı şirkette çalışan bir kadınla samimi biçimde yemek yerken gördüğünü dile getirerek İzmir 9’uncu Aile Mahkemesi’ne dava açtı.

    Genç kadın dava dilekçesinde, “Benimle ne kadar kısa boyluymuşsun dile dalga geçmeye başladı. Saçlarım dökülünce bunu bile ailesiyle birlikte alay konusu yaptı. Boşanmak için 70 bin YTL tazminat ile aylık bin YTL nafaka istiyorum” dedi. Erem Dora ise dilekçesinde, “Kısa boylu ve geniş kalçalı olması, alay konusu olmamıştır. Eşimin evimi terk etmesi nedeniyle kendimi işe veremedim. Bu nedenle 15 bin YTL manevi tazminat talep ediyorum” dedi.



    haberturk

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    ne dünya bee...
    8 yıl evvel evlenirken boyunu posunu görmedinmi?
    insan hep aynı kalacak değilya...ihtiyarlıyacak çökecek, buruşacak şişmanlıyacak, kelleşecek veya beyazlaşacak...sanki sen 8 yıl evvelki damatmısın?
    harbiden ne dünya...allah selamet versin...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •