Ýzmir Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nde öðretim görevlisi 34 yaþýndaki Elif Çaðrý Dora 8 yýllýk eþi - 33 yaþýndaki Erem Dora’nýn, kendiyle ‘Kýsa boylu’ diye alay ettiðini ve aldatýldýðýný ileri sürerek boþanma davasý açtý. Þüphelenerek eþini takip etmeye baþlayan Elif Çaðrý Dora eþini ayný þirkette çalýþan bir kadýnla samimi biçimde yemek yerken gördüðünü dile getirerek Ýzmir 9’uncu Aile Mahkemesi’ne dava açtý.
Genç kadýn dava dilekçesinde, “Benimle ne kadar kýsa boyluymuþsun dile dalga geçmeye baþladý. Saçlarým dökülünce bunu bile ailesiyle birlikte alay konusu yaptý. Boþanmak için 70 bin YTL tazminat ile aylýk bin YTL nafaka istiyorum” dedi. Erem Dora ise dilekçesinde, “Kýsa boylu ve geniþ kalçalý olmasý, alay konusu olmamýþtýr. Eþimin evimi terk etmesi nedeniyle kendimi iþe veremedim. Bu nedenle 15 bin YTL manevi tazminat talep ediyorum” dedi.
haberturk

Teþekkur:
Beðeni: 

Ýzmir Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nde öðretim görevlisi 34 yaþýndaki Elif Çaðrý Dora 8 yýllýk eþi - 33 yaþýndaki Erem Dora’nýn, kendiyle ‘Kýsa boylu’ diye alay ettiðini ve aldatýldýðýný ileri sürerek boþanma davasý açtý. Þüphelenerek eþini takip etmeye baþlayan Elif Çaðrý Dora eþini ayný þirkette çalýþan bir kadýnla samimi biçimde yemek yerken gördüðünü dile getirerek Ýzmir 9’uncu Aile Mahkemesi’ne dava açtý.
Alýntý

Yer imleri