bu takım fatih terimle gider iyisi varsa buyursun gelsin yapsın bu arada olayları kulüpler olarak değilde bireysel olarak değerlendirirsek daha mantıklı olur küfür olaylarını desteklemek mümkün değil bu arada kimsede milli takımdan üstün değil gerekeni yapsınlar ceza ise ceza ama tekrar söylüyorum bu takımın dilinden o anlıyor!:49:
bu adamın bır seyden anladıgı falan yok .Bu zamana kadar da hep sansının yardımıyla buralara geldı hep herseyı son anda kazandı mıllet ustune gıttı jetonu o zaman dustu . her sene aynı sey hıc bı farklılık yok bu zamana kadar gelen t.dırektorler de boyle bı sorun warmıydı hıc .Onlar kımselerle kawga edıyorlarmıydı
kardeş ben sözümü geri alayım yeterki sen kızma bilmeyen etmeyen cahilin tekini koymuşlar işte takımın başına ne toptan anlıyo ne edepli topu görse bomba zanneder heh şimdi tam senin istediğin gibi yazdım mutlu olabilirsin diğer teknik direktörler bunun gibi değiiildi zaten onlarla avrupa kupalarını ve dünya kupasını evimize getirdik değilmi
ağa dedik paşa dedik diye böyle uslup takınma burası bir paylaşım sitesi önce fikirlere saygı duyacaksın herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil benim konuştuğum bana göre doğru sana göre yanlış olabilir ama bunuda söylemenin bir şekli var muhalefet olmak için yazmayacaksın fikirlerin varsa belirteceksin senin derdin üzüm yemek değilde bağcıyı dövmekse onunda yeri burası değil![]()
![]()
"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim" diye boşuna dememiş. Ahlaklı, erdemli bir adam küfür etmez. Kimse yeri doldurulamaz da değildir ayrıca; Şu anda Milli takımda fulbolcu antrenörlüğü yapan, geçmişte başarılara imza atmış, Ahlaken de üstün (Hami Mandıralı, Oğuz gibi), başarabilecek insanlar var. Bunlar ne zamandır, milli takımda görev yapıyorlar, bu formayı yıllarca taşımış ve hakkını vermiş oyuncularımızdır. Lütfen biraz makul ve mantıklı olalım. Tekelcilikten vazgeçelim, bu insanların da önü açılsın. En azından Milli takıma yakışır, erdemli, ahlaklı ve geçmişi başarılarla dolu insanlar gelsin. BİR AN ÖNCE GİTSİN!!!!!!!!!!
"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim" diye Atamız tarafından boşuna söylenmemiş bu sözle bağdaşmıyor bu insan. Kimse yeri doldurulamaz değildir, yerine gelmeyi hak eden bir sürü insan var, kim diye sorarsanız; halen milli takımda oyuncu antrenörlüğü yapan, geçmişi başarılarla dolu Hami Mandıralı, Oğuz gibi bu söze layık insanlar var. Lütfen makul ve mantıklı olalım, kendinden başkasını düşünmeyen, insanlara tepeden bakan, paraya para demeyen, ancak; gözü doymayan bu insan GİTMELİDİR ARTIK!!!!!!!!!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri