Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ne yapsaydı yani tokat atana yüzünün öbür tarafınımı dönseydi.Hakkını aramak hakkını yedirmemek suçmu oldu.Herkes de biliyorki Türkiyede Fatih hocadan daha kariyerli hırslı bir hoca yok.Nedir yani bu Fatih terim antipatisi anlamıyorum.Eleştirenlerin hemen hepside Gs'li olmayanlar.Hala olaya takım bazında bakmaktan vaz geçemedik bir türlü.
işte ustam duymak istediğim dünden beri buydu küfürü kimse takdir etmez öncelikle ağır başlı ve erdem sahibi olmak gerekir ben zaten bunu bilir bunu söylerim ve arkadaşlarıma sonuna kadar katılıyorum lakin olayı takım gözü ile değerlendirdikmi olayın suyu çıkıyor değerli gs fb li bjk li arkadaşlarım bu takım milli takım türkiyenin takımı erzurumun malatyanın antepin kısaca bizim takımımız bu formanın rengi kırmızı beyaz forması ay yıldız tek bir yürek olalım evet başarısızsa gitsin ama lütfen insanları bu kadaqrda kolay harcamayalım eğer bu zamanda fatih terim hiç bir şeyden anlamıyor şansına balına maç kazanıyor dersek gerçekten bir sorun var demektir! ama bu adam küfürbaz terbiyesiz ahlaksız derseniz maalesef bu doğru kendisine ve bulunduğu yere yakışmayacak hareketler yapıyor ama birde yapana değilde yaptırana bakmak lazım değerli arkadaşlarım spor proğramlarına bir bakın usluplara konuşmalara utanmasalar otopçulara teknikv direktörlere ve hakemlere bir sövmedikleri kalıyor halkı öyle bir galyana getiriyorlarki sanki bu insanar bizim hakemimiz sporcumuz değiller ya bu adamların hiçmi suçu yok saygılar!:45: