Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Baþkan Son Noktayý Koydu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Baþkan Son Noktayý Koydu

Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, tüm merak edilen sorularý cevapladý...

Fenerbahçe Televizyonu'nda yayýnlanan "Futbol Zirvesi" programýnda Milliyet Gazetesi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Müdürü Cem Þengül, Sabah Gazetesi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Müdürü Serdar Ali Çeliker, Zaman Gazetesi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Müdürü Serkan Akcan, Hürriyet Gazetesi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Servisi Ýstihbarat Þefi Mehmet Arslan ve Akþam Gazetesi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Yazarý Alaattin Metin'in sorularýný yanýtlayan baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, birbirinden çarpýcý açýklamalarda bulundu.
    Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým Fenerbahçe Televizyonu'nda gündemdeki konulara iliþkin sorularý yanýtladý. F.Bahçe'de baþkan Aziz Yýldýrým Fenerbahçe TV'de gündemdeki konulara iliþkin sorularý yanýtlarken, son günlerde taraftarlarla yaþadýklarý sorunlarý da ele aldý.
    Kimseye ayrýcalýk tanýnmadýðýný ve kendisini olduðu sürece de tanýnmayacaðýný söyleyen Yýldýrým "Aziz Yýldýrým'ýn statta özel yeri var mý? Kulübün baþkanýnýn statta özel yeri yoksa kimsenin özel yeri olmasýn. Genç Fenerbahçeliler derneðinin kurulmasýný saðlayanlardan biri de benim. Ben Genç Fenerbahçelilere karþý deðilim. Ben içindeki 5-10 kiþiye karþýyým.
    Görüyüm ve söylüyorum, ranta karþýyým diyorum. Ben bilet aldýlar, buraya geldiler demiyorum ki, herkes yerine gelsin diyorum. Þikayet mektuplarý doldu taþtý. Bu konuda ben sonuna kadar varým. Fenerbahçe yürüyorsa Fenerbahçe'nin gelirlerini kesemezsiniz. Buraya insanlar þov, eðlenelim olarak geliyor. Benim hakkým olan bazý þeyler var. Bazý þeyler söyleyebilirim, yapabilirim. Bunu bana bu camia veriyor. Ben istiyorum, Galatasaraylý gelsin bizim tribünde otursun, biz de onlarýn maçlarýna gidelim oturalým, izleyelim. Milli maçlarda da tek kimliðin olmasýný istiyorum. Stat içinde gruplar olabilir. Pankartlar da asabilirler" dedi.
    "KÝM BU GENÇ FENERBAHÇELÝLER"
    Genç Fenerbahçelilerin, Fenerbahçe ile ayný yana gelmeye baþladýðýný gördüðü için uyardýðýný söyleyen Yýldýrým, "Hoojidonk geldi, üzerine Genç Fenerbahçeliler atkýsý astýlar. Gören sorar kim bu Genç Fenerbahçeliler. Farklýlýklara karþýyým. Geçmiþte bilet, otobüs desteðim verdim. Dört otobüs istiyorlar, veriyoruz, iki otobüs kalkýyor gidiyor, iki otobüs parasý yeniyor. Bu rahat onlara battý. Genç Fenerbahçeliler ürünleri çýktý. Genç olsam ben de ayný þekilde düþünürüm, Galatasaray ve Beþiktaþ'ýn gruplarýyla yarýþ þeklinde.
    Ankara'da bir elebaþlarý, Ýzmir'de bir elebaþlarý, Ýstanbul'da 10 kiþi, tribünde 200 kiþi bunlar. Ayda 25-30 milyarlýk mal satýyorlar. Yýlda 300-350 milyar eder. Kimin cebine gidiyor bu para? Ne yaptý bu arkadaþlar? Kulüp ile yarýþýyorlar. Kendi sitelerinden kulübün baþkanýna cevap veriyorlar. Siz kimsiniz ya? Þu kadar beyinleri ile bizi zorlamaya çalýþýyorlar. Biz Fenerbahçeliyiz, ben Fenerbahçe için hareket ediyorum. Kombinelerde yerlerinde baþkalarý oturuyor. Adam diyor bana þikayet yazýyor, biz size güvendik."

"Eto'o ile görüþtük"
    Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým Fenerbahçe TV'de gündemdeki konulara iliþkin sorularý yanýtlarken, Eto'o konusuna da açýklýk getirdi ve Kamerunlu isim ile görüþüldüðünü resmen açýkladý. Aziz Yýldýrým Avrupa'daki transfer rakamlarýnýn bu sene çýlgýn boyutta artmasýna dikkat çekti.
    Barcelona'nýn Kamerunlu yýldýzý Eto'o ile sezon baþýnda görüþtüklerini doðrulayan Aziz Yýldýrým, "Dünya çapýnda yýldýz alamadýk, olmadý. Evet demiþtik. Ýyi de her þey söylenen sözü negatif kýsmýndan tutup ortama sokuyorsunuz. Biz Eto'o ile görüþtük. Sezon baþlamadan görüþtük. Ama büyük rakamlar vardý. Rakamlar altüst oldu. Robinho'nun 49 milyon avroya gittiði bir yerde Ronaldinho 21 milyon avroya Milan'a gitti. Neden gitti? Nasýl gitti? Gider mi bir araþtýrýn. Mallorca kulübünün deðeri 49 milyon avro diyerek eleþtiriliyoruz. Onun borcu o kadar, kulübün 600 milyon dolarlýk yatýrým borcu yapan baþkaný var. 6 futbolcusunu sattý da borcunu ödüyor. Ben 50 milyon avro vericem, 10 da fazladan alalým o zaman o yazan arkadaþlar ayarlasýn." þeklinde konuþtu.

"Scolari ile anlaþmýþtýk"
    Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, 2006 Dünya Kupasý'nda Portekiz Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari ile el sýkýþtýðýný ancak bu transferin gerçekleþmediðini söyledi.

Scolari ile her konuda anlaþtýklarýný ifade eden Yýldýrým, "Brezilyalý teknik adamla Portekiz kampýnda el sýkýþtýk. Yardýmcýlarý ile de konuþtuk, anlaþtýk. Biz bunu yapýyorduk. Sonra turu geçti. Vazgeçti. Turu geçti, vazgeçti. Transfer kolay olmuyor." dedi.
    Kaynak: Fenerbahce.com

12.09.20

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben betondan da anlarým,futboldanda...bu lafý cok hosuma gýttý.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri