Bu Konuyu Gündeme Getiren Arkadaþýmýza Tþk Ederim Ciddi Bir Konu...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bu Konuyu Gündeme Getiren Arkadaþýmýza Tþk Ederim Ciddi Bir Konu...
artýk devlet anlayýþýnýn olmadýðý yerde leþ kargalarý boy gösterir.ülkenin baþý ,kendi elleriyle semirttikleri aydýn efendi denen adamla bir komedi dükkaný açmýþlar gündemi sapýttýrmakla meþguller.tavþana kaç tazýya tut misali.baþka konularý,þehitleri,mafyalarý vs örtbas ediyorlar.haberi duyunca tüylerim ürperdi.ALLAH yardýmcýmýz olsun.baþýn olmadýðý yerde baþýbozukluk olur.eg zaten istilaya uðramýþ,ormanlar yanýyor tarih yaðmalanýyor,organlar gencecik fidanlardan alýnýyor vsvsvs.ayrýca bunu konunun uzmaný doktorlar yapabilir,devlet bu kadarmý aciz
arkadaþ güzel bi konu açmýþ ama herkesde içinden geleni yazarsa içinden çýkýlmaz bi hal alýr yorumlarýmýzý biraz daha olumlu yönde yazarsak herkes yorum yazýp paylaþa bilir
sayýn yargýç bu sözden kastýnýz benmiyim .deðilsem sözüm yok.ama ben isem insan içinden geleni yazar,baþka ne yazacak pembe gözlük takýp aaaa her yer pembeymiþmi diyelim bu benim bakýþ açým.ne diyeyim allah kahretsin bunlar insan deðilmi diyeyim zaten deðiller yaptýklarý ortada tüylerim diken diken oldu.ama baþ olsa ciddi devlet anlayýþý olsa o körpelerin organý alýnýrken baþýn burnunum ayný anda sýzlamasý lazým.bu nu yapanlar zaten vardý icat olmadý.neden dahada azarak devam ediyorlar.ben bu açýdan bakýyorum.içimden gelenide bu þekilde ifade ettim.nazikane bir þekilde ama söz benlik deðilse sözüm yok.saygýlar
arkadaþým burda size direk olarak yazýlan biþi yok. sadece arkadaþýmýz yazýlan mesajlarda uygunsuz kelimeler ve devlete karþý söylenen kelimelerýn fazla ileri gidilmemesi gerketiðini belirtiyor. sizlerýn burda yazacaðý herhangi bir kelime yuzunden bu forumun turlu þekilde yaptýrýmlara maruz kalmasý olabilir. herþeyi düþünüp taþýnýp hareket edelim. sonuç olarak devletýn ne anlama geldýðýný biliyoruz ve burda yazýlanlarýn her zaman izledndiðininde farkýnda olun. bu forumu seviyorsunuzki burdasýnýz sevdiðiniz bir yere zarar gelmesýný istemiyorsanýz dikkat etmenýz gereken bazý þeyler olacak. kimse istemez bu tur olaylarýn olmasýný devletýn bu konlara bu þekilde bakmasýný çunku bugun baþkasýnýn çocuðu yarýn bizim çocuklarýmýz.
neyse arkadaþým demek istediðimi anlmaýþsýndýr sanýrým, arkadaþlarýmýzdan ricamýz yazdýlarý mesajlara dikkat etsýnler.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
teþekkürler arkadaþým.tek girdiðim forum budur ve seviyorum herkes gibi.ayrýca devlete hiç kimsenin tavrý olamaz çünkü devlet baþýmýzýn tacýdýr,varlýðýmýzdýr,herþeyimizdir,ben sadece ilgili kurumlarýn yaklaþýmýna muzdaribim.bu konuyu açan arkadaþa da çok teþekkürler çünkü çok ciddi bir mesele.herkese iyi geceler hayýrlý sahurlar
size özel bi kastýmýz yok ESES-58 hepimiz içimizden geçenleri yazmak isteriz tabiki ama bazý þeylerin devam ede bilmesi için kurallar var o kurallar uygulanmazsa devamlýlýkta olmaz o yüzden mesajlarý yazarken birazda devamlýlýðý düþünürsek hepimiz burdan yararlana bilriz.
Volkan arkadaþýmýzda anlatmýþ zaten
yahu devlete kimse çamur atmýyor arkadaþlar...devletin içinde ki çürük elmalardan bahsediliyor...çürük elma.. kurtlanmýþ...výcýk výcýk olmuþ...eðer o elmalar sepetten çýkarýlmazsa diðer elmalarýda kurtlayacak...
pkk, milletin çürük elmasý...bu terör örgütününde bitmesini istemeyen devlet görevlileri brokrat asker vs. devletin çürük elmasý...
yoksa devlet te bizim millette...yýkýlýrsa, biz yýkýlýrýz...(allah muhafaza)
selametle...
bilgilen dir diðiniz için teþekkürler bu konuya azami dikkat etmeliyiz hepimiz duyarlý omalýyýz etrafýmýz dakileri de bu konu da eðitip uyarmalýyýz.hepimize kolay gelsin
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri