REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Belgelerim Klasörü Masaüstünden Kayboldu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Belgelerim Klasörü Masaüstünden Kayboldu

Arkadaşlar belgelerim klasörü masaüstünden kayboldu. Başlat menüsünden belgelerime girdiğimde " Bu dosya, eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil. Denetim masası klasör seçeneklerinden bir ilişki oluşturun." diye mesaj çıkıyor. Birtürlü kısayol oluşturamıyorum. Bilgisayarımdan girdiğimde belgelere ulaşabiliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başlat > Çalıştır'a " gpedit.msc " yazıp, Tamam deyiniz. Ve aşağıdaki uygulamayı gerçekleştiriniz. daha sonra pc yi yenıden başlatın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=Volkan;350246]Başlat > Çalıştır'a " gpedit.msc " yazıp, Tamam deyiniz. Ve aşağıdaki uygulamayı gerçekleştiriniz. daha sonra pc yi yenıden başlatın.
    [/QUOTE

ilgin için teşekkürler. fakat bu da işe yaramadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgisayarım C ve D ye giremıyorum

arkadaşlar bilgisayarımdan C ve D ye giremıyorum uyarı veriyor virüsmü bulaştı acaba bu dosya eylemi gerçekleştrmek ıcın ilişkilendırılmış bi programa sahıp degıl denetım masası klasor seçeneklerınde bir lişki oluşturun uyarı veriyor ne yapmam gerekiyor çok acil yardımlarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki arkadaşım sistem gerı yuklemeyı dene. birde oradki seçenekte çift tıklayıp yapılandırılmadıyı seçip pc yi yenıden başllatın dimi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediğini aynen yaptım fakat olmadı. eğer sistemi geri yüklersem 5 gece işyerinde kalıp bütün işleri tekrar yapmak zorunda kalırım. onun için sistemi geri yükleyemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anladım dostum bir araştıralım başka bir çaresı varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş benzer bir durumu bende yaşadım masa üstündeki klasörün içine sürüklemişim,buldum.sana tavsiyem masa üstündeki klasörlerin içine bak onların birinin içine sürüklemiş olabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım birde şöle bişi var denetim masasındaki klasör seçeneklerınde genel-görevler kısmında üsttekı klasörlerdeki ortak görevlerı göster simgesi işaretli olacak alttaki işaretsiz olacak bunu bir dene bakalım ne olacak.-sonrada ya kısayolu oluştur yada kopyala.
    Konu Volkan tarafından (15-09-2008 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmuyor arkadaşım alakan için teşekkürler.vazgeçtim uğraşmaktan, ne yapalım bundan sonra bilgisayarımdan gireceğim belgelerime.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri