REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Belgelerim Klasörü Masaüstünden Kayboldu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı 3500efe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar belgelerim klasörü masaüstünden kayboldu. Başlat menüsünden belgelerime girdiğimde " Bu dosya, eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil. Denetim masası klasör seçeneklerinden bir ilişki oluşturun." diye mesaj çıkıyor. Birtürlü kısayol oluşturamıyorum. Bilgisayarımdan girdiğimde belgelere ulaşabiliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    çok ilginç ilk defa bole bişi duyuyorum
    Konu k_huso tarafından (16-09-2008 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı k_huso Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok ilginç ilk defa bole bişi duyuyorum
    bilgisayar değilmi? herşey olabilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayar değilmi? herşey olabilir...
    sanırım arkadaşın biligisayarı fazla biligi saymaktan kafası bulanmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam baslat menusunden demı sılındı yardım araya gır cıkar masaustune yapıstır.o da olmuyosa wındovsu yenıden yukle derım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam baslat menusunden demı sılındı yardım araya gır cıkar masaustune yapıstır.o da olmuyosa wındovsu yenıden yukle derım.
    arkadaşım bilgisayarı formatlayamaz çünki içinde önemli bilgileri var sanırım yedek alamıyor!!!!:49::49: :49: :49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri