Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Belgelerim Klasörü Masaüstünden Kayboldu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Belgelerim Klasörü Masaüstünden Kayboldu

Arkadaþlar belgelerim klasörü masaüstünden kayboldu. Baþlat menüsünden belgelerime girdiðimde " Bu dosya, eylemi gerçekleþtirmek için iliþkilendirilmiþ bir programa sahip deðil. Denetim masasý klasör seçeneklerinden bir iliþki oluþturun." diye mesaj çýkýyor. Birtürlü kýsayol oluþturamýyorum. Bilgisayarýmdan girdiðimde belgelere ulaþabiliyorum. Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Baþlat > Çalýþtýr'a " gpedit.msc " yazýp, Tamam deyiniz. Ve aþaðýdaki uygulamayý gerçekleþtiriniz. daha sonra pc yi yenýden baþlatýn.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=Volkan;350246]Baþlat > Çalýþtýr'a " gpedit.msc " yazýp, Tamam deyiniz. Ve aþaðýdaki uygulamayý gerçekleþtiriniz. daha sonra pc yi yenýden baþlatýn.
    [/QUOTE

ilgin için teþekkürler. fakat bu da iþe yaramadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart bilgisayarým C ve D ye giremýyorum

arkadaþlar bilgisayarýmdan C ve D ye giremýyorum uyarý veriyor virüsmü bulaþtý acaba bu dosya eylemi gerçekleþtrmek ýcýn iliþkilendýrýlmýþ bi programa sahýp degýl denetým masasý klasor seçeneklerýnde bir liþki oluþturun uyarý veriyor ne yapmam gerekiyor çok acil yardýmlarýnýzý bekliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki arkadaþým sistem gerý yuklemeyý dene. birde oradki seçenekte çift týklayýp yapýlandýrýlmadýyý seçip pc yi yenýden baþllatýn dimi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dediðini aynen yaptým fakat olmadý. eðer sistemi geri yüklersem 5 gece iþyerinde kalýp bütün iþleri tekrar yapmak zorunda kalýrým. onun için sistemi geri yükleyemiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anladým dostum bir araþtýralým baþka bir çaresý varmý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ benzer bir durumu bende yaþadým masa üstündeki klasörün içine sürüklemiþim,buldum.sana tavsiyem masa üstündeki klasörlerin içine bak onlarýn birinin içine sürüklemiþ olabilirsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým birde þöle biþi var denetim masasýndaki klasör seçeneklerýnde genel-görevler kýsmýnda üstteký klasörlerdeki ortak görevlerý göster simgesi iþaretli olacak alttaki iþaretsiz olacak bunu bir dene bakalým ne olacak.-sonrada ya kýsayolu oluþtur yada kopyala.
    Konu Volkan tarafýndan (15-09-2008 Saat 20:50 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olmuyor arkadaþým alakan için teþekkürler.vazgeçtim uðraþmaktan, ne yapalým bundan sonra bilgisayarýmdan gireceðim belgelerime.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri