REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: fatih altaylı ve zekeriya beyaz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fatih altaylı ve zekeriya beyaz

bu akşam saat 23.10 da kanal1 de fatih altaylının konuğu zekeriya beyaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuanda izliyorum ve gerçekten berbat bir program^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugünkü olan program berbat.

düzgün konu mu seçememişler!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya her ramazan ayında artık bu adamların birbirleri ile çatışması insanları yanlış yönlendirmleri çığrından çıktı. bu zekerayi beyaz olayı bir kitaptan daha sonra bir kadın programında bu konunun magazinsel olarak işlenmesınden buyuk bir turkıye gundemını meşgul eden bir olaya dönuştu. hayır bu programları izleyen yeterınce eğitim sevıyesi olmayan insanlarda yanlış bilgi ediniyolar. yazık devlete diyecek bir sözum yok artık ama o kanlların başında duran yöneticiler mudurler muhendisler nasıl bir eğitim aldılarki bunlara göz yumuyolar. gerçekten insanlar muhendiste olsalar mudurde olsalar cahiller karacahiller. bu şekilde biz nasıl ilerliyelım nasıl islam dininin guzelliklerını dunyaya gösterelım bir kendi dinimizi çarpıtmaya çalışanlara göz yumuyoruz. yazıkki ne yazık.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben programı izledikçe zekeriya beyazın sözlerine gülüyorum.benim için din bilgini değildir zekeriya beyaz.
    yaşar nuri öztürk gözükmüyor şimdi de ortaya zekeriya beyaz çıktı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı medya guruplarının özellikle islam alehtarı proğramlarının gözdesi Zekeriya BEYAZ hadi hayırlısı seneye bakalım kim olacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri