REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: rs 232 kablosu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 rs 232 kablosu

Selam arkadaşlar

RS 232 kablosunu laptopuma bağlayabilmem için ne yapmalıyım? Çünkü laptop ta bağlantı yapacağım com port 15 pinli yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 35

Alıntı enerji98 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaşlar

RS 232 kablosunu laptopuma bağlayabilmem için ne yapmalıyım? Çünkü laptop ta bağlantı yapacağım com port 15 pinli yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
    aşağıdaki işlemleri bir deneyiniz.

Bilgisayarım sag tık,Özelliker,Donanım,Aygıt yöneticisi,Baglantı Noktaları(COMveLPT)den COM1 veya COM2 yi sec Özellilkerden Baglantı Noktası Ayarları: Saniyedeki Bit Sayısını 115200 yapıp tamam deyip cıkacaz
    Not:Com1ve Com2 aynen uygulayın 115200 yapın
    Cihaza yükleme yaparken Com portu deneyin COM1veCOM2 hangisi boşsa sorunzuz birisi cihazınızla iletişim kuracaktır .

Hiç hata olmasın diyorsanız
    BİOS'undan Hyper Threading özelliğini (DİSABLET yapın

alıntı
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teknisyen 101 arkadaşım, aslında öğrenmek istediğim şuydu: laptop ta kablo girişi 15 pinşi, rs 232 ise 9 pinli, piyasada 9 pini 15 pine çevirecek bir ara converter bulamadım.
    rs 232 ye 15 pinli bağlantı şemasına ihtiyacım var yani yeşil kablo 3 e mavi 2 ye ....gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enerji98 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teknisyen 101 arkadaşım, aslında öğrenmek istediğim şuydu: laptop ta kablo girişi 15 pinşi, rs 232 ise 9 pinli, piyasada 9 pini 15 pine çevirecek bir ara converter bulamadım.
    rs 232 ye 15 pinli bağlantı şemasına ihtiyacım var yani yeşil kablo 3 e mavi 2 ye ....gibi
    siz usb-com cevirici alacaksınız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S-link r232 aldım çalıştıramadım aygıt yöneticisnde com 5 com 6 com 7 var com1 çıkmıyor nasıl com1 com2 çıkacak çözemedim işi yaw

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri