Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: merkezi sistemde digitürk bağlantısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar önerileriniz doğrultusunda merkezi sistemde T konnektör vasıtasıyla türksat-hotbird-eutelsat 7E almayı denedim .sonuç olarak 7E ( digitürk ) gayet güzel çalışıyo ama tüksat ve hotbird de problem var.iki uyduyada aynı anda sinyal gelmiyo ..diseg A-türksat B-hotbird C- digitürk sorun ne olabilir arkadaşlar........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl sinyal gelmıo arkadaşım mesela sen turksatta bir kanal izlerken hotbirddeki bir kanala geçincemi sinyal yok. bıraz problemı detaylı acarmısın

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi volkan kardeş sistemi dediğiniz gibi kurdum.cihazı açtım baktım sadeçe 13 ve 7 e çalışıyo..sonra yukarı gittim tekrar kabloları çıkardım geri taktım aşağı indim makinayı açtım bu seferde 42 sinyal var 13 de sinyal yok ...bende o şekil bıraktım artık..T konnektörde çakışma olabilirmi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

T konnektörde olabilir arkadaşım sen dediğim gibi bu t işini kablo ekleyrek bir dene lehımlemeden en azından problemı çözersın böle bişi ile safran usta ile beraber karşılaşmıştık t den çıkmıştı ama birde şu olasılık var eğer kaliteli bir dıesegc almadıysan ondan yapabilir ama sen t yi kablo bağlantısı yaparak yap bakalım buyuk ıhtımal duzelır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet kardeşim onu denememiştim vaktim sınırlı idi..bir kaç gün içinde tekrar gidip deniyeçeğim.ama pek aklıma yatmıyo o şekil..t konnektörde yaparsa ondada yapar artı 2 adet diseg denedim sorun düzelmemişti.en son ihtimal opsiyonal salter almayı düşünüyorum baff marka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim boş işlerle uğraşma al 1 tane opsiyenel swiç kurtul merkeziden geleni a digitürkden gelenide b yapacaksın tıkır tıkır çalışacak sende ***fine bakacaksın boşu boşuna yoruloyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9/8 Den 32 Ye Kadar Olan Santral Lar Için Digiturk Ilave Canak Sistemi
    Diyelim Ki Turksat Takılı Olan Canagın 1nci Böl.

1 Nci Guatro Lnb Düsük Low Cıkar
    2 Nci Guatro Lnb Düşük Hh Cıkar

Sonraki Eultesat W3 Digitur E Ayarladıgımız Canagın

Düşük Low 1nci Ye Tak
    Duşük Hh 2nci Ye Tak

Bu Sistem Normal Cihazlar Da Olur Turksat Da Alt Bant Da Ki Yayınlar Iptal Olur Ona Da Razı Olmak Lazım

10/8 Den 10/32 Veya 11/8 Den 11/32 Ye Kadar Olan Santral Ler De De Sistem Su Sekil De

3 Ncü Olarak Taktımız Canak Ta Mdü Yani Dt Lnb Kullanıtoruz

Digiturk Cikazların Da Lnb Tipi Mdü Olacak Veya Low-9550
    Olacak

Normal Uydu Larda Mdü Lnb Tipi Var Sa Ona Alıyoruz Diseng C Olarak Sinyal

Buluyoruz

Sistem Bu

Normal

2 Li Sistem De Dreambox Veya Normal Uydu Larda Opsiyonel Sivinç Ler Var
    Ortak Anten Den Geleni A Ucuna Diger Balkon Dan Gelen Digiturk Veya Diger Uydular Için Ayarlanmıs Canagı B Ucuna Takıyoruz Sorunsuz Izli Yoruz

Herkeze Hayırlı Olsun Artık Sistem Bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardesım ne bıcım merkezı sıstem kuruorsunuz T F konnektörün kac desibel sinyal kaybettirdiğini biliyormusunuz da adama T F konnektorle sınyalı böl dıosun 1/2 5-2400 ile swichten gelen kabloyu bölsün bölücünün bir ucunu diseq 1 diger ucunu diseq 2 yapsın diğer diğitürk anteninide diseq 3 yaptımı hiçbir sinyal sorunu yaşamadan izlettirir biraz düşünün yha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kriptex Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardesım ne bıcım merkezı sıstem kuruorsunuz T F konnektörün kac desibel sinyal kaybettirdiğini biliyormusunuz da adama T F konnektorle sınyalı böl dıosun 1/2 5-2400 ile swichten gelen kabloyu bölsün bölücünün bir ucunu diseq 1 diger ucunu diseq 2 yapsın diğer diğitürk anteninide diseq 3 yaptımı hiçbir sinyal sorunu yaşamadan izlettirir biraz düşünün yha
    sen ordakı mesajları iyi okumamışsın galiba sinyal düşebileceğini biz söledık. ama bu her merkezi santralde olmuyor biz teknıksat santralllerde karasal yayınların sinyalını arttırmak için bobın ilavesı yapıyoruz mesela onda tak T konnektöru herhangi bir kayıp yok. T konnektorunde bazılarında hata olabiliyor kabloyu lehımle eklemek daha mantıklı.

2400 mhz siplıttırlara gelınce onlada yaptım yalnız ya sıplıttırdan kaynaklanaıo uydudan uyduya geçişte sınyal bulamama gibi problemler karşıma çıktı. bu işi çok yaptım öle kımseye yalan dolan bilgi vermıoz. akıl akıldan ustundur bu işi daha değişik sistemlerdede yapan vardır. burda amaç kimseyı kırmak olmasın varsa bir fikriniz adam gibi orataya koyarsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart denemiştir

arkadaşlar bende maliyeti az olsun diye merkezi sistemden gelen kabloyu 950-2400 splitter ile ikiye bölüp kabloları diseq in a ve b kısmına taktın diger antenden gelenide diseq in c kısmına takıp recever dan lnb ayarlarını yaptım gayet güzel çalışıyor ama arada bi çok nadiren volkan kardeşin dediği gibi uydudan uyduya geçişte uyduyu görmeme sorun olabiliyo oda receverı
    kapatıp açınca düzeliyor

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri