Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: merkezi sistemde digitürk bağlantısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her kafadan 1ses çıkıyor o sistem normal 1 swiçle olmaz opsiyenel swiç takacaksın ayrıca kaliteli olması önemli mesala technisat tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar herkes bi şey söyledi çözüümm....4lü diseq le işlem tamamdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm yeni dreambox aldım. türksatın yarısı hotbirddün yarısı eutelsat ise tamamen açık
    şimdi ustalara soruyorum hotbird ve türksat yayınlarının yarısını niye alamıyorum eutelsatı
    ise tam alıyorum?
    1- lnb ayarlarındanmı sorun
    2-dayzek ayarlarındanmı
    3-yoksa yazılım ile sorun çözülürmü
    teşekkürler......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şabanbillor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm yeni dreambox aldım. türksatın yarısı hotbirddün yarısı eutelsat ise tamamen açık
    şimdi ustalara soruyorum hotbird ve türksat yayınlarının yarısını niye alamıyorum eutelsatı
    ise tam alıyorum?
    1- lnb ayarlarındanmı sorun
    2-dayzek ayarlarındanmı
    3-yoksa yazılım ile sorun çözülürmü
    teşekkürler......
    aradaki diegc iptal et tukrsat direk gir bak bakalım tum kanllar geliyormu. eğer gelirse disegc dreame uygun olmayabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha t f

:45:
    Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3 tane 15 cm anten kablosunun birer uçlarını açar tekdamar tellerı 3 u bir arada olmak uzer lehımler aynı işlemı dışta bulunan çok damarlı tellerede yapıp diğer uçlarada f konnektörlerı takarsın T f konnektöre gerek kalmaz. 3 uçtan biri santrale diğer iki uçta disegc ın A ve B girişlerıne takarsın işlem tamam.
    hem telleri birleştirip hemde nasıl ayrı ayrı takacaz açabilirmisin biraz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba merkezi sistem kuran ustalar bu işe yeni başlıyorum
    1-merkezi ve diger sistem için çabuk hatasız net uydu bulan şarjı uzun süren hangi uydu bulucusunu kullanıyım
    2-anten kablosunu anten borusundan daireye ukaştırmak için ne gerekir bu aletin adı nedir
    cevabınızı bekliyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1-merkezi ve diger sistem için çabuk hatasız net uydu bulan şarjı uzun süren hangi uydu bulucusunu kullanıyım
    2-anten kablosunu anten borusundan daireye ukaştırmak için ne gerekir bu aletin adı nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blade Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne demek istediğini anlamadım ki ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SN xman
    2-uydu kablosunu çatıdan daireye giden borudan nasıl gönderecegiz kabloyu çatıdan itekleyerek herhalde 1.kattaki daireye giştmemesi mümkün degil bunun bir aleti varmıdır
    cevabınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir zamanlar elektirikçide çalışmıştım onlarda biraz sert ve çok uzun kablo vardı bunun ucuda yuvarlak gibi bişeydi karşısına çıkan engelleri takılmadan geçmesi içindi sonra kablo istediğimiz yere borulardan gidice bağlayağımız kabloyu ona takıp çekerek borulardan geçirirdik eğer sizde öyle birşey bulursanız işinizi görür
    Konu Hikmet™ tarafından (24-12-2009 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri