her kafadan 1ses çıkıyor o sistem normal 1 swiçle olmaz opsiyenel swiç takacaksın ayrıca kaliteli olması önemli mesala technisat tavsiye ederim
Teşekkur: 0
her kafadan 1ses çıkıyor o sistem normal 1 swiçle olmaz opsiyenel swiç takacaksın ayrıca kaliteli olması önemli mesala technisat tavsiye ederim
arkadaşlar herkes bi şey söyledi çözüümm....4lü diseq le işlem tamamdır
slm yeni dreambox aldım. türksatın yarısı hotbirddün yarısı eutelsat ise tamamen açık
şimdi ustalara soruyorum hotbird ve türksat yayınlarının yarısını niye alamıyorum eutelsatı
ise tam alıyorum?
1- lnb ayarlarındanmı sorun
2-dayzek ayarlarındanmı
3-yoksa yazılım ile sorun çözülürmü
teşekkürler......
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
merhaba merkezi sistem kuran ustalar bu işe yeni başlıyorum
1-merkezi ve diger sistem için çabuk hatasız net uydu bulan şarjı uzun süren hangi uydu bulucusunu kullanıyım
2-anten kablosunu anten borusundan daireye ukaştırmak için ne gerekir bu aletin adı nedir
cevabınızı bekliyorum saygılarımla
merhaba merkezi sistem kuran ustalar bu işe yeni başlıyorum
1-merkezi ve diger sistem için çabuk hatasız net uydu bulan şarjı uzun süren hangi uydu bulucusunu kullanıyım
2-anten kablosunu anten borusundan daireye ukaştırmak için ne gerekir bu aletin adı nedir
cevabınızı bekliyorum saygılarımla
SN xman
2-uydu kablosunu çatıdan daireye giden borudan nasıl gönderecegiz kabloyu çatıdan itekleyerek herhalde 1.kattaki daireye giştmemesi mümkün degil bunun bir aleti varmıdır
cevabınızı bekliyorum
ben bir zamanlar elektirikçide çalışmıştım onlarda biraz sert ve çok uzun kablo vardı bunun ucuda yuvarlak gibi bişeydi karşısına çıkan engelleri takılmadan geçmesi içindi sonra kablo istediğimiz yere borulardan gidice bağlayağımız kabloyu ona takıp çekerek borulardan geçirirdik eğer sizde öyle birşey bulursanız işinizi görür
Konu Hikmet™ tarafından (24-12-2009 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri