Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny 7010 dcı 12.01 a5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 7010 dcı 12.01 a5

sayın sunny yetkili satıcıları 12 01 a5 ve benzeri serilere p.... yazılımları vermiyorsunuz.yoksa yeni cihazlar satılsın diyemi yapıyorsunuz.canınız sağolsun ama bunu tahmin ediyoruz.Eğer öyleyse bu ticaret değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bıraz sabır arkadaslar yakında oda cıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elgay Nickli Üyeden Alıntı
    sayın sunny yetkili satıcıları 12 01 a5 ve benzeri serilere p.... yazılımları vermiyorsunuz.yoksa yeni cihazlar satılsın diyemi yapıyorsunuz.canınız sağolsun ama bunu tahmin ediyoruz.Eğer öyleyse bu ticaret değildir.
    görüşlerinize aynen katılıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny

dostum bırakın artık sunnyleri bir zamanlar en iyisiydi şidi en adisi en güzeli next next kullananlara sorun:10_1_117

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar firmalar hakkında yorum yaparken lütfen kelimeleri daha özenli secelim.herkes görüşlerini belirtmekte özgür ama karalayıcı kelimeler kullanmayalım

Kolay Gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny muny kalmadı yasasın next suny yenı makınamı aman aman herhalde garantısı yedı sene deyıp ınsanlara satıktan sonra yedı senenın bıtımınde yıne boyle olacak gıbı ne gerek var next aldım kafam dınc bırdaha sala suny

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny muny kalmadı yasasın next suny yenı makınamı aman aman herhalde garantısı yedı sene deyıp ınsanlara satıktan sonra yedı senenın bıtımınde yıne boyle olacak gıbı ne gerek var next aldım kafam dınc bırdaha sala suny

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmuyor ama

Alıntı elgay Nickli Üyeden Alıntı
    uslubunuza dikkat edin bidaha uyarmıyacağım kimseyi zan altında bırakamazsınız bu sizi ilk ve son uyarışım
    Konu antencii tarafından (04-04-2006 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlar geliyor bakalım şimdi ne diyeceksiniz yazık yani cihazı çok kötülediniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah birader ama hakzmıyız bu konuda gorunen koy kılavuz ıstemıyor
    pıyasası olamayan makıneler bıle yazılım cıkardı bır zamanlar yazılımın oncusunden ses seda yok ınsanlar bır seye talep etıyse karsılıgıda olmalı markada oncuysen vede senden bır talep beklenıyorsa bunu vermelısınkı devamlılıgın olmalı arz talep meselesı bu, olmuyorsa benden bu kadar dersın.
    Yurdum nısanı tepkılerınde haklı bu ınsanlarada hak vermek lazım.
    Umarım dusuncelerıme katılıyorsunuzdur
    Selam vede saygılar yurdum ınsanına.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri