sayın sunny yetkili satıcıları 12 01 a5 ve benzeri serilere p.... yazılımları vermiyorsunuz.yoksa yeni cihazlar satılsın diyemi yapıyorsunuz.canınız sağolsun ama bunu tahmin ediyoruz.Eğer öyleyse bu ticaret değildir.
Teşekkur: 0
sayın sunny yetkili satıcıları 12 01 a5 ve benzeri serilere p.... yazılımları vermiyorsunuz.yoksa yeni cihazlar satılsın diyemi yapıyorsunuz.canınız sağolsun ama bunu tahmin ediyoruz.Eğer öyleyse bu ticaret değildir.
bıraz sabır arkadaslar yakında oda cıkar
görüşlerinize aynen katılıyorum.elgay Nickli Üyeden Alıntı
dostum bırakın artık sunnyleri bir zamanlar en iyisiydi şidi en adisi en güzeli next next kullananlara sorun:10_1_117
Arkadaşlar firmalar hakkında yorum yaparken lütfen kelimeleri daha özenli secelim.herkes görüşlerini belirtmekte özgür ama karalayıcı kelimeler kullanmayalım
Kolay Gelsin...
sunny muny kalmadı yasasın next suny yenı makınamı aman aman herhalde garantısı yedı sene deyıp ınsanlara satıktan sonra yedı senenın bıtımınde yıne boyle olacak gıbı ne gerek var next aldım kafam dınc bırdaha sala suny
sunny muny kalmadı yasasın next suny yenı makınamı aman aman herhalde garantısı yedı sene deyıp ınsanlara satıktan sonra yedı senenın bıtımınde yıne boyle olacak gıbı ne gerek var next aldım kafam dınc bırdaha sala suny
uslubunuza dikkat edin bidaha uyarmıyacağım kimseyi zan altında bırakamazsınız bu sizi ilk ve son uyarışımelgay Nickli Üyeden Alıntı
Konu antencii tarafından (04-04-2006 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.
yazılımlar geliyor bakalım şimdi ne diyeceksiniz yazık yani cihazı çok kötülediniz
eyvallah birader ama hakzmıyız bu konuda gorunen koy kılavuz ıstemıyor
pıyasası olamayan makıneler bıle yazılım cıkardı bır zamanlar yazılımın oncusunden ses seda yok ınsanlar bır seye talep etıyse karsılıgıda olmalı markada oncuysen vede senden bır talep beklenıyorsa bunu vermelısınkı devamlılıgın olmalı arz talep meselesı bu, olmuyorsa benden bu kadar dersın.
Yurdum nısanı tepkılerınde haklı bu ınsanlarada hak vermek lazım.
Umarım dusuncelerıme katılıyorsunuzdur
Selam vede saygılar yurdum ınsanına.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri