REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: nasil grup olusturulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım resımlı anlatıma gerek yok sana paylaşım veren arkadaşa sölıyecen sana verdiği paylaşım şifresını ona göre ayarlıyacak o kabul ederse zaten olur o senın şifrenı ona göre ayarlamazsa ben sana burdan tarif etme bişi ifade etmz. zaten izin verırse sana ccam ınfo dosyalarını hazırlar verır sende diğer cihazlara atıp o kişilerın modemlerınde gereklı portları açarsan işlem tama olur. ama sana bişi söliiiım paylaşımı veren arkadaş buyuk ihitmal bunu karşılık almadan kbul etmez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım resımlı anlatıma gerek yok sana paylaşım veren arkadaşa sölıyecen sana verdiği paylaşım şifresını ona göre ayarlıyacak o kabul ederse zaten olur o senın şifrenı ona göre ayarlamazsa ben sana burdan tarif etme bişi ifade etmz. zaten izin verırse sana ccam ınfo dosyalarını hazırlar verır sende diğer cihazlara atıp o kişilerın modemlerınde gereklı portları açarsan işlem tama olur. ama sana bişi söliiiım paylaşımı veren arkadaş buyuk ihitmal bunu karşılık almadan kbul etmez.
    volkan arkadaşım bu anlattıkların next 2000 lerde oluyormu?
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan arkadaşım bu anlattıkların next 2000 lerde oluyormu?
    selametle
    Olmaz üstad linux tabanlı cihazlardan bahsediliyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum nextte ccam kullanılaomu net olarak bilmıyorum ama sonuç olarak bu kendi serverın uzerınden çalıştırma işi şifrede bitio. ccam nextte oluosa buda olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan kardes galiba ben tam anlatamadim, paylasimi ben yapacagim arkadaslara, senin bahsettigin o sifreleri ben verecegim. Yani kart paylasimi yapacak cihaz benim. Benim verecegim sifrelerle arkadaslarda benim seyrettigim kanallari seyredecek. Cihazlarin hepsi dreambox. Bunlara nasil ip adresi verilir, nasil image atilir, sifreleri arkadaslarin cihazina nasil yükleriz, böyle bir paylasim agi yaptiktan sonra kimlerin aktiv oldugunu görebilecegimiz bir program varmi. Sonradan paylasim yapmak isteyen olursa veya paylasimi durdurmak isteyen olursa ne yapmaliyiz. Bahsetmis oldugun ccam´ler nasil ayarlanir. Yani tabiri caizse bizim gibi acemiler icin gerekli olan ne varsa hepsi. Saygilar...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri