REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: nasil grup olusturulur

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart nasil grup olusturulur

Ustalar biz birkac arkadas dreambox aldik( dreambox 7025+, dreambox 500 ve dreambox 600) ag kurmak istiyoruz, dagitici ben olacagim(cihazim dreambox 7025+9). Fakat cihazlara nasip bir proglam yükleyecegimizi bilmiyoruz. Gruba baska girmek isteyen veya cikmak isteyen olursa ne yapacagiz, grupta kimler var nasil gözetleyecegiz. Bunlar ve daha baska hangi programlar varsa resimli anlatim olarak yardim ederseniz cok memnun oluruz. Simdiden tesekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gülbahcem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustalar biz birkac arkadas dreambox aldik( dreambox 7025+, dreambox 500 ve dreambox 600) ag kurmak istiyoruz, dagitici ben olacagim(cihazim dreambox 7025+9). Fakat cihazlara nasip bir proglam yükleyecegimizi bilmiyoruz. Gruba baska girmek isteyen veya cikmak isteyen olursa ne yapacagiz, grupta kimler var nasil gözetleyecegiz. Bunlar ve daha baska hangi programlar varsa resimli anlatim olarak yardim ederseniz cok memnun oluruz. Simdiden tesekkürler...
    neden grup yapacaksınız? meraktan soruyorum...:45:
    avantajı nedir?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merkezisistemmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kart paylasim sistemi olan cihazlarla bir ag(grup) yapip, dagiticinin baktigi tüm kanallara gruptaki digerleride bakabiliyor, herkesin ayni pakete üye olmasina gerek kalmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gülbahcem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kart paylasim sistemi olan cihazlarla bir ag(grup) yapip, dagiticinin baktigi tüm kanallara gruptaki digerleride bakabiliyor, herkesin ayni pakete üye olmasina gerek kalmiyor.
    cihazların birbirine network ağı gibi bağlanmasına gerek varmı?
    mesela farklı yerdeki iki cihaz birbiri ile aynı gruba girebilirmi? yoksa bir kablo ile birbirine bağlı olmasımı gerek...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gbox veya cccamla yapabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagol Alperen kardes, mümkünse resimli anlatim olursa memnun olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Osman kardes cihazlarin nerde oldugu önemli degil isterse ayri ülkelerde olsun, sadece internet baglantisi olsun ve gerekli programlar cihazlara yüklenmis olsun yeter. Benim bilmedigimde dagitici cihaza ve diger cihazlara sirasiyla hangi programlar yüklenmeli. Bunlari yaptiktan sonra kimler online(hatta) kimler degil görebilecegimiz bir program. Daha sonra cikmak isteyen veya dahil olmak isteyen olursa ne yapmamiz gerektigi.
    Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkürler. Anlatimlar resimli olursa sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım senın ağ dediğin yanlış anlamadıysam sen kendi paylaşımını başka arkadaşlarına kullandırmak istiyorsun. bunuda ccam la yapabilirsin. ancak sana paylaşımı verecek kişiden bu şekilde paylaşım istemelısın. ayrıca diğer cihazlara farklı dosyalar yuklenmıo sadece ccam ınfo dosyasını uygun şekilde duzenlemek yeterlı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan kardes aynen dedigin gibi kendi baktigim(abone oldugum) kanallari arkadaslarimla paylasmak istiyorum, ama bir türlü isin icinden cikamadim. Eger resimli anlatimla yardimci olursaniz sevinirim....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri