Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Şöyle bişey yapılabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

katılıyorum osmann arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 slm

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediğine bayrağımızdaki şekilde dahilmi?
    bunları polemik içinmi yazıyorsunuz?
    bence ucunu başını düşünmeden yazıyorsunuz?
    yöneticilere talep yazdım...dediklerinize bakın...
    hadi birde oldu olacak konu ile alakalı anket yapalım...
    hasbinallah...
    osman kardeşim dediklerine katılıyorım gerçektende ayinlerde yapılan duada ellerin birleşmesi gibi sen inanıyorumki uygun bir temnni şekli bulursun anket meselesine gelince bunda dediğin gibi büyütülecek bir konu yok hayırlı günler!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osman kardeşim dediklerine katılıyorım gerçektende ayinlerde yapılan duada ellerin birleşmesi gibi sen inanıyorumki uygun bir temnni şekli bulursun anket meselesine gelince bunda dediğin gibi büyütülecek bir konu yok hayırlı günler!
    yahu tabiki yok...neden böyle yazdıklarını anlamıyorum...en olmadı şekil mekil koymam yazıya olur biter...
    ben olabilirmi? diye yöneticilerden bir talepte bulundum..."tamam" dediler. "bul görelim"
    yanlız aksilik işte, internette dolaşmadığım sayfa kalmadı neredeyse. istediğim şekilde bişey bulamadım...hala arıyorum. bulan paylaşsın lütfen...teşekkürler...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam ortamı germeyelım arkadaslar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gereksiz yazışmalara gerek yok..@osmann arkadaşımızın isteği yerine getirelecektir..!

Konu Kapanmıştır.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri