Dün akşamdan beri kanalların yarısı gitti frekanslar yerinde duruyor sinyal yok reset attım fayda etmedi forumlarda dolaştım bazı arkadaşlarda da olmuş
Dün akşamdan beri kanalların yarısı gitti frekanslar yerinde duruyor sinyal yok reset attım fayda etmedi forumlarda dolaştım bazı arkadaşlarda da olmuş
arkadaşım nasıl başka arkadaşlardada olmuş. çanak ayarın bozulmuş olabilir cihazını başka bir yerde dene sorun devam ediyormu bak.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
tekmi merkezi sistemmi
tek çanak . çanak ayarları ile çok uğraştım fayda etmedi. kanalların yarısı birden gitti ortada hiçbir şey yokken
arkadaşım vertıcal(13V) yoksa Horızantal(18V) kanllarmı göstermıyor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Türksat kanallarını göstermiyor
trt var. kanal d, atv, star, kanal1, fox, ntv, skytürk , kanal7, show, show türk gibi kanallar yok
Şimdi dikkat ettim verticaller var horizontallar yok
Konu serefkh tarafından (14-09-2008 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
kaliteli kablo kullanıyorum lnb den olabilir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri