Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Ege'de yine Yunan tacizi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ege'de yine Yunan tacizi

17 09 2008
    Yunanistan'a ait uçakların, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşundaki Türk uçaklarına dün 4 kez önleme yaptığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan ''Ege/Akdeniz Eğitim ve Tatbikat Uçuşlarına Yunanistan'ın Müdahalesi'' başlıklı duyuruya göre, dün Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşundaki F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın Tanagra meydanından kalkan M-2000 uçakları tarafından Sakız Adasının kuzeybatısında 1 kez, N.Ankhialos ve Tanagra meydanlarından kalkan F-16 ve M-2000 uçakları tarafından Midilli Adasının güneyi, batısı ve kuzeybatısında da 3 kez önleme yapıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart taciz

yunan uçakları taciz etse ne olur herkezin bu ülkede bir sürü dertle sıkıntı ile uğraşmakta ...yolsuzluk almış başını gitmekte ...piyasa zaten bozuk..banane yunandan ,,amerikadan ben ekmeğimin peşindeyim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın yani!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyledüşünürse mutlaka dokunur birgün ekmeyini de alırlar elinden önce vatan oyılanda sana sokacaktır birgün
    Konu süleyman09 tarafından (18-09-2008 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart cevap

siz bunları ,yani yok yunan uçakları taciz etmişte ne yani uçak alıp vuracakmısınız yunanlıları heee.koskoca ordu var onlar gerekeni yapıyordur...onlar bizi çağırırsa bizde gideriz ..yani şunu diyorum gerçekçi olun ....boş konuşşşşmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

korkmayın bizim istanbulun nüfusu kadar bile nüfusları yok dedem hep derdi tükürüğümüzle bile boğarız onları diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskidendi o tükürüklü boğarız muhabbetleri adamlarda senin kadar modern bir orduya sahip iş teknolojide bitiyor tükürükde değil.Kimsede bana yunanlılar düşmanımızdır dedirtemez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyede boşdeyil kimse bilmiyor biz osmanlının torunlarıyız allah allah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri