REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Bellinzone_Galatasaray Maçı Öncesi ve Sonrası Yorumlarınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aydın'dan fedakârlık
    Eksikler nedeniyle kadroda yer alan Aydın 63'te maça girdi, Cimbom'a hareket getirdi.

İdman mağduru
    Bu sezon sakatlıklardan başı ağrıyan Galatasaray'da Bellinzona maçı öncesinde de Aydın sakatlandı. Maç öncesi yapılan çalışmada sakatlık geçiren genç futbolcu, eksiklerin çok olması nedeniyle Skibbe tarafından kadroya dahil edildi. Nitekim Alman hoca, sağ kanadın aksaması üzerine onu 63'te oyuna aldı.

Görevimi yaptım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sakatlığına rağmen bana mısın demeyen Aydın, her yere yetişmeye çalışarak Galatasaray'a hareket getirdi. Maç sonunda Skibbe'nin özel olarak kutladığı genç yıldız, "Hafif bir sakatlığım vardı ancak eksiklerin çok olduğu bir dönemde takımımı yalnız bırakamazdım. Çıktım ve görevimi yapmaya çalıştım" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10 kişiden 1 gol!

Sakatların çokluğunda G.Saray'da oyun düzeni de değişti. Savunmanın göbeğinde Emre ile Servet yer alırken, Meira ise ön liberoda maça başladı. Emre ve Servet uyumlu görünmezken, Meira defansa yardım etmesine rağmen hücuma fazla çıkamadı. Servet'in gol için rakip kaleye çıktığı dakikalarda Portekizli oyuncu biraz daha geride kaldı. G.Saray defansı 10 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kişi kalan rakipten bile gol yedi, eleştiri aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte taraftar farkı
    St. Jakob Park Stadı'nı dolduran yaklaşık 10 bin G.Saray taraftarı Basel'i adeta inletti. Bellinzona'yı ise yaklaşık 500 kişi destekledi.

Yine tam destek
    G.Saraylılar, takımlarını Basel'de de yalnız bırakmadı. Lig maçlarını 8 bin kişi kapasiteli Comunale Stadı'nda, Avrupa kupası maçlarını ise Lugano'da bulunan 15 bin kişi kapasiteli Cornaredo Stadı'nda oynayan Bellinzona, Galatasaray maçı için Basel'de bulunan St. Jakob-Park Stadı'nı tercih etti. Ancak, sarı-kırmızılılar, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burada da takımlarına tam destek verdiler.

3'te 1'İ Galatasaray

İtalya sınırına yakın bölgenin takımı olmasına karşın G.Saray maçını Almanya ve Fransa sınırındaki Basel'de oynayan Bellinzona, 42 bin 500 kişi kapasiteli St. Jakop Park'ın 30 bin kişilik bölümünü kiraladı. Maçı İsviçre'nin yanı sıra Almanya ve Fransa'da gelen 10 bin kişilik Galatasaraylı izledi. Belinzona'ya ayrılan tribünde ise yaklaşık 500 kişinin bulunması dikkat çekti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ofsaytı bozdu

Hakan Balta'nın sakatlığı nedeniyle sol bekte forma giyen Volkan Yaman dün akşam yenilen ilk golde ofsaytı bozan oyuncuydu. Volkan zaman zaman hücuma destek verse de istenilen düzeye gelemediğini gösterdi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yabancı goller!

G.Saray'ın bu sezon Avrupa'da tüm gollerini yabancı futbolcuları kaydetti. Steaua Bükreş maçında 2 gol atan Nonda'nın ardından, Bellinzona karşısında Çek Baros ikiledi. Brezilyalı Lincoln ve Avusturyalı Kewell da birer gol buldu. Sarıkırmızıl takım ayrıca Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı son 10 maçta hiç berabere kalmadı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nonda çok pozisyonlara girdi ama değerlediremedi. bu tarz maçlarda bizim 3-4 skorla değil 0-4 gibi skorlar almamız lazım..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri