STAT: ATATÜRK HAKEM: B. RAYMOND BLOM (HOLLANDA) SAAT: 21.00 YAYIN: D SPOR
Sonuna kadar
Sarı-kırmızılılar, saat 21.00'de PSG'yi ağırlayacak. Tolunay Kafkas, "Beş eksiğimiz var. Ama tüm gücümüzle gruplar için mücadele edeceğiz'' dedi.
ÜLKEMİZİ UEFA Kupası'nda temsil eden takımlarımızdan Kayserispor, 1. tur ilk maçında bugün PSG'yi ağırlayacak. Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve Hollandalı Raymond Blom'un yöneteceği karşılaşma D Spor'dan yayınlanacak. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, eksiklere rağmen UEFA Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kupası'nda gruplara kalmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.
DESTEK BEKLİYORUZ
Kafkas şöyle konuştu: "Sakatlıkları süren Koray, Ragıp, Aydın, Puroviç ve Cangele forma giyemeyecek. Olembe'nin durumuna maç saatinde karar vereceğiz. PSG güçlü bir takım. İyi kapanıp, çok çabuk hücuma kalkıyorlar. Futbolcularıma gerekli uyarıları yaptım. Takımıma güveniyorum. Umarım kazanırız. Taraftarlarımızdan da bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz.''
Enteresan bir maç olacak
PSG kafilesi dün Kayseri'ye geldi ve akşam da maçın oynanacağı statta futbolcular idman yaptı. Teknik direktör Paul Le Guen, Kayserispor'un ligde G.Saray ile oynadığı maçı izlediğini ve bugünkü maçın 'çok enteresan olacağını' söyledi. Le Guen, UEFA'dan çok lige önem verdiklerini ancak kupada da iyi başlangıç yapmak istediklerini kaydetti. 3 eksikle Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
maça çıkacaklarını anlatan Le Guen, "Kayserispor'u geçen yıl da bir forvet için izlemiştim. Kaliteli bir takım. Oldukça zor bir maç olacağını düşünüyorum" dedi
Turkcell'den 100 bin dolar
Turkcell,ana sponsor olduğu Kayserispor'a, UEFA Kupası'na direkt katılma başarısı gösterdiği için 100 bin dolar ödül verdi. Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, Kayseri Hilton'da düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Kayserispor'a, ödediğimiz yıllık sponsorluk bedelinin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.yanı sıra ayrıca 100 bin dolar ek prim veriyoruz. Sizin başarınız, Türkiye'nin başarısı'' diye konuştu.
maç sonucu ( Kayseri-1 )( Paris SG-2 )
maç saat 21:00 de
11034 V 27500 : W9 Kanalında
kanalı emu yazılımı ile izleyebiliyoruz..
KayseriSpor a başarılar diliyorum
bilgi için teşekkürler
w9 şuan başkamaçvar telaviv stetıenene mdakika 65 daha
süleyman09 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
w9 şuan başkamaçvar telaviv stetıenene mdakika 65 daha
dogru söylüyorsunuz yaklaşık yarım saat önce baktıgımda bende fark ettim ona
o maçı kesip kayseriden devam etmeleri mantıklı olmaz.
yinede teşekür ve saygılar
w9 da kayseri nin maçı var.malesef 1-0 mağlubuz. canlı yayı olarak
ewet var ama kayseriiii yeniliyor w9 telaviv macını kesmiş galiba
ilk yarı bitti temsilcimiz kayserispor ilk yarıyı 1-0 mağlüp kapattı
ikinci yarı başladı dk.56 hala yenik durumdayız umarım öne geçeriz
ve gOLLLL
top kaleye girmemekte ısrarlıydı ama bizimkiler sokmakta ısarar ettiler ve golü bulduk
malesef yine gol yedik ve 2-1 yenik duruma düştük yeniden
maç bitii
KAYSERİSPOR-1
PARİS SG -2
malesef yenildik.sağlık olsun.
Konu sarıkanarya_41 tarafından (19-09-2008 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.
Sebep: aynı konu ıncelenmeden yenıden acılmıs
Yer imleri