Sezer'in ilk tercihi 3 büyükler
Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Sueno Otel sahalarında teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, antrenmanda açma-germe ve kondisyon çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Paris'ten dönen Tum da antrenman başladıktan sonra kampa katılırken, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik direktör Bülent Uygun, kampa katılan oyuncuları iki gruba ayırdı. Sabah antrenmanında yer almayan oyuncuların akşam yapılacak antrenmana katılacağı bildirildi. Sabah antrenmanına katılmayan Abdurrahman Dereli ve Hayrettin Yerlikaya'nın hafif sakatlıklarının bulunduğu ve bugün iki oyuncunun MR'larının çekileceği bildirildi.
Antrenman öncesi basın mensuplarının transfer haberleriyle ilgili sorularını cevaplayan gurbetçi futbolcu Sezer Badur, Sivasspor ile sözleşmesinin sürdüğünü belirtti. Transfer tekliflerinin kendisini mutlu ettiğini belirten Sezer Badur, "Bu tür haberlerle kafamın karışmasını istemiyorum. Şu anda Sivasspor'da oynuyorum. Sözleşmem devam ediyor ve burada başarılı olmak istiyorum" dedi.
Yurtdışından transfer teklifleri aldığını da belirten Sezer Badur, "Alman kulüplerinden transfer teklifleri geldi. Üç büyük takımdan birine transfer olmazsam yurtdışında oynamak istiyorum" diye konuştu.
Sivasspor'un başarılı futbolcusu Murat Sözgelmez ise, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.
Zaman zaman yağmur altında çalışmalarını sürdüren Sivasspor'da İsrailli futbolcu Pini Balili, yaptığı hareketlerle antrenmanın neşe kaynağı oldu.
Yer imleri