Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Next Super Plus 18.9.2008 Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı narlicafe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tşk lerde sanırım link bozuk benim bilgisayara inmiyor
    Linklerde sorun yok arkadaşım. Sana uyan yazılımın üstünetıkla veya sağtıklayıp hedefi farklı kaydet diyebilirsin.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımlar alıntıdır..
    Next Super Plus 18.9.2008 Yazılımları
    Hocam şu dsmart olayına bi açıklık getirseniz. Kartı next cihazda kullanırsak bir problem olur mu? Kart bloke olur mu?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam şu dsmart olayına bi açıklık getirseniz. Kartı next cihazda kullanırsak bir problem olur mu? Kart bloke olur mu?:49:
    SORUNUZUN CEVABI BURADA SANIRIM BAKINIZ
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar lütfen yardım bana. bende next2000xcisplus var onun yazılımı varmı varsa hangisi. söylerseniz çok sevinirim .şimdiden tşkrler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı realymen75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar lütfen yardım bana. bende next2000xcisplus var onun yazılımı varmı varsa hangisi. söylerseniz çok sevinirim .şimdiden tşkrler.

en son yazılımları burdan ala bilirsin. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yokmu bizede yazılım hala yani7500clx lere
    hayırlı işler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caylak45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yokmu bizede yazılım hala yani7500clx lere
    hayırlı işler
    botekle yüksel ayrıldı o bakımdan 5-6-7-8500 serisine botek bakıyor artık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yeni yazılımda ne yenilikler var anlayamadım.deneyen arkadaşlardan bilgi rica.teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bu yazılımda ne gibi yenilikler var hala bir cevap yazan arkadaş olmadı deneyen kimse yokmu ?

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri