Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Next Super Plus 18.9.2008 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam,
    Iyi gunler bu yeni yazilimin ozeligi nedir ?
    Birisi Acikliya bilirmi ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı divxcini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben yazılımı attım lig tv ve dsmart kartı mükemmel çalışıyo herhangi bir problem yok ama beni korkuttunuz d smartı çıkarttım
    korkutmadık gerçekler öyle

Alıntı antepli38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam,
    Iyi gunler bu yeni yazilimin ozeligi nedir ?
    Birisi Acikliya bilirmi ?
    önceki mesajlara bakmayı deneyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam bende dsmart hiç açılmadı sebep ne olabilir? Bi yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usb li next ye 2000 cx süper plus kullanıyorum..(daha doğrusu goldmasterden nexte yeni geçtim)

Bu yazılımların hangisini atmam lazım?

Bir de bu cihazlarda goldmaster gibi flaş koruma var mıdır?
    Teşekkür ederim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ümitk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usb li next ye 2000 cx süper plus kullanıyorum..(daha doğrusu goldmasterden nexte yeni geçtim)

Bu yazılımların hangisini atmam lazım?

Bir de bu cihazlarda goldmaster gibi flaş koruma var mıdır?
    Teşekkür ederim....
    Yazılımın bu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Flaşları kolay kolay yanmaz merak etmeyin.iSterseniz usb belleklede atabilirsiniz yazılımı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı divxcini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben yazılımı attım lig tv ve dsmart kartı mükemmel çalışıyo herhangi bir problem yok ama beni korkuttunuz d smartı çıkarttım
    Maç esnasında sinyal yollayıp kartın atrsi ucuyor malesef.Daha önce birçok kez basımıza geldi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımın bu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Flaşları kolay kolay yanmaz merak etmeyin.iSterseniz usb belleklede atabilirsiniz yazılımı..

Ancak polsatlar çözülen kanallar şu an zaten gösteriyor...Farklı olan nedir?

Ayrıca her marka cihaz kullananlara e mail yoluyla yazılımları haber vermek gerçekten güzel bir hizmet..Emeği geçenlere teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ümitk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ancak polsatlar çözülen kanallar şu an zaten gösteriyor...Farklı olan nedir?

Ayrıca her marka cihaz kullananlara e mail yoluyla yazılımları haber vermek gerçekten güzel bir hizmet..Emeği geçenlere teşekkürler..
    Dil paketi eklenmesi ve original kartlarda sorun olmaması.

SupersatForumun farkı burada zaten Hangi cihaz kullanıyorsanız o cihaza ait yeniliklerde sizlere bildiriyor olması.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğinize teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 123.10 yazılımında 3 lü freex viacces kart çalışmıyor..bilginize..117 yazılımında çalışıyor..

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri