REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
57 sonuçtan 51 ile 57 arası

Konu: Next Super Plus 18.9.2008 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu enson yazılımı yükledikten sonra makina menüsüne şifre geldi bir türlü açamadım yardım lütfen 0000 olmadı 1234 olmadı ne olabilir
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acil lütfen yardım
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu enson yazılımı yükledikten sonra makina menüsüne şifre geldi bir türlü açamadım yardım lütfen 0000 olmadı 1234 olmadı ne olabilir
    8503 ü dene..
    ya da 1208 ikisinden biri olmalı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim yazılım yapan üstatlara şöyle bir isteğim olacak acaba gelicek yazılıma cc cam card paylaşım desteği olabilirmi dreambox larda olduğu gibi çünkü uydu alıcısında bir numara olan next tin böyle bir eksiği olmaması gerek saygılarımla
    Nexte cccam destegi olması mümkün degil.Sonucta dreamboxta cihazın içine girebilmesi için linux sistemi var.Next 2000 de bu olay yok malesef.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle güncel yazılımları veren arkadaşların line emeğine sağlık.... fakat tüm sayfaları okudum ... bu yazılım hangi kanalları çözüyor diye defalarca sorulmuş... ama cevap verme gereğini duyan olmadı ..ben tekrar sorayım ... sirrius... hot bird.... astra ..bu uydularda eski yazılımdan farklı hangi kanalları açıyor bilgisi olan arkadaş yazarsa seviniriz .... yazılımlar hakkında söylenen tek şey ... turksat ta yasal kartların hepsini çalıştırıyormuş ama sonrasında d-smart kartı bloke ettiğide söylenmiş ..net bilgi verecek bi arkadaş yok mu ... en azından yazılım verilen bölümde yazılımın hangi özellikleri var ..belirtilmesini rica ederdik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eymen222 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle güncel yazılımları veren arkadaşların line emeğine sağlık.... fakat tüm sayfaları okudum ... bu yazılım hangi kanalları çözüyor diye defalarca sorulmuş... ama cevap verme gereğini duyan olmadı ..ben tekrar sorayım ... sirrius... hot bird.... astra ..bu uydularda eski yazılımdan farklı hangi kanalları açıyor bilgisi olan arkadaş yazarsa seviniriz .... yazılımlar hakkında söylenen tek şey ... turksat ta yasal kartların hepsini çalıştırıyormuş ama sonrasında d-smart kartı bloke ettiğide söylenmiş ..net bilgi verecek bi arkadaş yok mu ... en azından yazılım verilen bölümde yazılımın hangi özellikleri var ..belirtilmesini rica ederdik

Diğer yazılımlardan farkı Polsat paketini Auto olarak çözmesi idi fakat şu an polsat auto çöktü, Güncel softcam dosyası ile polsat pakaeti izlenmektedir.

Diğer bu yazılımla çözülenler ise

Sirrus hustler paketi
    Astra 19,2 premier paketi
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

calısmalarda emegı gecen herkese tesekkur ederim......next2000cxusb

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri