Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Güncelleme sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Güncelleme sorunu

İyi günler cihazımın markası CSX100 bugun güncelleme yapmayı denedim )tps daily fln) ama OTA bilgisi aranıyor dedikten sonra ota bilgisi bulunamadı diyor ve güncellemeden çıkıyor güncelleme yapmıyor bunu türksat da ve 11878/v/3750 de deniyorum fakat neden böyle oldu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11880 3750 dedene olmazsa 11882 3750 dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11872/v/2965 e geçiyor 11870 e geçmiyor ama 11872 dede ota bilgisi bulunamadı diyor yardımcı olabilecek yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu redline nesi var yaa star şiffrsini ntv spor şifresini ve cogu yabancı kanalalrı acmıoo bayadır ne oldu infilakmı redline cx 100 ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda bilgisi olan kimse yokmu hiçbir güncellemeyi yapamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni Güncelleme Frekansı
    11877 di***/Vertikal 3750

Sorun yaşayanlar 11878 - 11879 veya 11876 gibi kombinasyonlarıda deneyebilirsiniz ....
    Arkadaşım cihazı ilk önce; arkasındaki düğmeden aç kapa; yukarıdaki frekanslarıda dene... eğer yine olmazsa sistem ayarlarında güncelleme kısmını bilgilendirmeye getir.zamanlayıcı ayarlarınıda otodan,kılavuz saat ayarlarına getir bi de böyle dene bakalım.
    Konu xhardlove tarafından (20-09-2008 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, aynı sorun bazen bende de oluyor. Birkaç defa güncellemeye bastığımda güncellemeleri yapıyor. Güncelleme frekansı 11878 V 3750 dir. Farklı rakam girerseniz güncelleme yapmıyor. Bilgilerinize.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri