Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Spyware Doctor 12 Ay Ücretsiz Lisans

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Spyware Doctor 12 Ay Ücretsiz Lisans

Arkadaşlar Merhaba,
    Pc World ve benzeri dergi ve sitelerin antivirus ve spyware testlerinde Spyware Doctor 6 (en yeni versiyon) en başarılı koruma programı seçildi.
    Spyware Doctor 6 ve Pc Tools Firewall Plus şimdi isteyene 12 ay ücretsiz lisanslı. Kayıt olduktan sonra mailinize Lisans hemen geliyor. Ben yükledim çok memnunum. Sizlerle paylaşmak istedim.
    Saygılarımla
    Alp

Link:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ayrıca: Daha önceki lisanslarından dolayı programları bloke olanlar PM atabilirler.
    Konu alpdemet tarafından (20-09-2008 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu antivirüs yerinede geçiyor mu?teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kanaryam1950, yeni versiyon olan 6.0 'da Antivirus özelliği de mevcut.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kayıt asamasıyla ılgılı acıklayıcı bılgı verırsenız aşamalarla ilgili çok faydalı paylaşım olacak :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alpdemet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet kanaryam1950, yeni versiyon olan 6.0 'da Antivirus özelliği de mevcut.
    tekrar teşekkürler indiriyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kayıt aşaması derken, verdiğim linke girince, önce karşınıza 3 tane program çıkıyor. Bunlardan istemediğiniz varsa, sol taraftaki checkbox'lardan işaretlerini kaldırın. Daha sonra hemen aşağıdaki forma, İsim,Soyad,Email ve yeni bir şifre girip SIGNUP'a tıklıyoruz. Hemen ardından emailinize bir aktivasyon maili geliyor. Mailinizi kontrol edip söz konusu maildeki aktivasyon linkine tıklayınca zaten size 12 aylık bedava kullanıcı adı ve lisans kodunuzu veriyor. Bunu bir word dosyasına not edin. Programı yine oradan çekip lisans kodunu girin tamamdır.

Not: Link bazen gösterilen ilgiye binaen olan yoğunluktan açılmayabiliyor. Daha sonra tekrar deneyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim kanaryam, güle güle kullan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet lisans geldi su an kulanıyorum ,tüm forum değerlendirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SPY DOCTOR öok süper bir programdır bütün arkadaşlara tavsiye ederım yalnız pc yi biraz kasar. sadece tarama yapacağınız zaman çalıştırmanız daha iyi olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri