REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny at 7010 dci yardım ltf ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny at 7010 dci yardım ltf ?

bende sunny at 7010 dcı var *** bolumunu acmak ıcın sıstem kurulumundan kılıtlerı actım ve manuel gırmek ıcın sarı,mavi,yeşil tusları kullanamıyorum işlem yapmıyo . sarı tusa bastıgım da hemen ekrana zamanlayıcı ozellıgı gelıyo ve halıyle dıger tuslar da b ıse yaramıyo bu ıslemı nasıl yapabılırım yardım ltf

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende sunny at 7010 dcı var *** bolumunu acmak ıcın sıstem kurulumundan kılıtlerı actım ve manuel gırmek ıcın sarı,mavi,yeşil tusları kullanamıyorum işlem yapmıyo . sarı tusa bastıgım da hemen ekrana zamanlayıcı ozellıgı gelıyo ve halıyle dıger tuslar da b ıse yaramıyo bu ıslemı nasıl yapabılırım yardım ltf
    __________________:

arkadaşım sen seri bi şekilde SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ, tuşlarına sırayla bas açılıcak tır k e y bölümü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım sırasıyla sarı mavi yeşil menü tuşlarına bastığında *** bölümüne girersin sen sarı tuşuna bastığında ekrana gelene bakma işleme devam et *** girme bölümüne girersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sen seri bi şekilde SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ, tuşlarına sırayla bas açılıcak tır k e y bölümü
    cok ugrastım yapamadım bı turlu
    farklı bı sorun olabılırmı acaba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı surersat1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım sırasıyla sarı mavi yeşil menü tuşlarına bastığında *** bölümüne girersin sen sarı tuşuna bastığında ekrana gelene bakma işleme devam et *** girme bölümüne girersin

bılıyorum arkadasım o zamanlayıcı gelıncede ekrana dıger tuslar ıslem yapmıyo
    aynı sekıl duruyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Softcam yüklemeyi denediniz mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır denemedım ama galıba en son care denıcem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır denemedım ama galıba en son care denıcem
    cihazın sistem bilgilerini tam olarak yazarmısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazın sistem bilgilerini tam olarak yazarmısın
    sistem bilgileri :
    model: at 7010 dcız
    last:update jun 10/2003
    sw-v02.00.06h-wv12.01.a5
    loader: v6.1.8.a2.2.2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

k e y münüsünün açılması lazım softcam'ı deneyin bakalım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri