Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de İşsizlik Sorunu Çözümlenebilirmi?

Katılımcı sayısı
353. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

116 32.86%
  • Hayır

237 67.14%
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
48 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Türkiye'de İşsizlik Sorunu Çözümlenebilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İşsizlik emekli yaşı 65 oldugu sürece çözünlenmez.Kdv ve vergi oranları çok yuksek topluluklarda kimse yatırım yapmak istemez.

Bir devlet düşününki herşeyden vergi alıyor ben bu siteye para öderken % 18 kdv zorunlu hale getirdiler.Reklamlardan gelecek paralardan bile % 20 vergi kesiliyor.Bu sekil bir vergi toplumunda yasıyoruz malesef.

Yatırım şart ama kimse yatırım yapmıyor ve işsizlik artıyor..
    zaten işsizlik kadar belimizi büken diğer mevzu vergi..
    vergi verilir tamam. ama acıtmadan al şu vergiyi halktan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır asla hayır.plan tertıp ıle alakalı.devletler arası baglılık oldugu surece olmaz.bakın rusya_gurcıstanla sorun yasıyor fakat turkıyede komurun tonu 600 ytl oluyor.gerısını sız anlayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ülkemizin yer altı zenginliklerini faaliyete geçirmeye başladığımız zaman,istihdam sorununuda çözmüş oluruz.İşte o zaman bu ül***i hiç kimse tutamaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gidişle ve zihniyetle ancak temmuz ayında antalyaya kırmızı kar yağarsa ülkemizde işsizlik sorunu çözülür...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sanırım Anlamadınız!

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam o zamanda düsük maas ile insanin emekli olmamasi gerekir bence hadi benim emekliligim geldi deyipte calismamak gerekiyor ama zamani geldigindede cikmak gerekiyor ki arkadan gelen neslin önünü kapatmamak icin..
    yani toplamda 120 ila 150 bin ytl toplami olanin artik calismamasi lasim saten onun alicagi para 1 in üstündedir..
    Kardeş yazıyı biraz dikkatli okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Ben diyorum ki emekliliğin tadını çıkarmak varken kim çalışmak ister. Ama Türkiye'de çalışırken bile ek iş arayanları veya yapanları görüyorsunuz. Bunlar iş ve çalışması hastası insanlar mı? Değiller. Türkiye şartları bunları zorluyor. 120 ila 150 bin ytl toplamı olan çalışmasın demişsin. Hakikaten mi yazdın, yoksa bizlerle kafa mı yapıyorsun? Kardeşim bırak artıyı; ay başınına kredi kartı çektirmeden çıkarsak kendimizi mutlu hissediyoruz. Hele birde çocuklar okuyor veya evlenme çağına gelmişse vay haline çalışanın. Emekli olunca alacağı 25-30 bin lira parayı bunlar için bekletiyor insanlar.
    Arkadaşlar, işsizlik sorunu bilinçli bir seçim sonucu yaratılmıştır. 1980 darbesi niye yapıldı sanıyorsunuz? Türkiyeyi bugünlere hazırlamak için alınan 24 Ocak kararlarını yürürlüğe sokabilmek içindi. Ve bunuda bizlerinde çok kıymetli yardımlarıyla başardılarda. Son yıllardaki uygulamalar ise faşizme dönüştü iyice. Eğer bunu göremiyorsanız, ağlayıp sızlamanın da bir anlamı yok.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (27-09-2008 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vrgılerımızı verırsek cozulur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yatırım olmayan bir ülkede işsizlik cözülürmü çok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence işsizlik çözülür ama birazda basımızdakıler taşşaklı olmalılar yoksa biraz zor )))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün dünyada çok büyük kriz var zaten ülkemizdeki kırılganlık malum
    o bakımdan çok zor kısa zaman diliminde işsizliğin giderilmesi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana göre çözumlenebilir. İlk olarak emekliliği gelmiş kişilerın direk emekli edilmesi buna özel sektörde dahil ve yerine genç arkadaşların yatiştirilmesi ve yıllardır süre gelen yabancı yatırımlarda belli kapasitede işçi alınamsının kanunun konulması.
    ben volkan arkadaşıma katılıyorum. ancak bu sorun bu şekilde ortadan kalkar.saygılar.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri