REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: xp mi vistamı daha kullanışlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

laptopta datron derim ben
    süper bişi.
    yedek parça vegaranti bence 4x4 lük.
    laptop almıştım sıfır.1 ay sonra bozuldu.laptop açılmadı.adamlar sıfır laptop gönderidiler bana.pc deki bilfileri de aktarmışlar aynen.sanırım(harddsiki yeni pc ye takmışlar)
    bi baktım jelatin limi melatinli cillop gibi laptop hemen jelatini söküp yeni laptomumu kullanmaya başladım.
    adamların modemlerindede teknik servis süper.modemden ses geliyor diye aldığım bilgisayrcıya gitti.adam anında hemen yeni modem verdi.yine geçenlerde modem bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu.aldığım yere götürdüm.2 satte tamir edip para vermeden ürünümü geri aldım.şuan pc ve modem sorunsuz çalışıyor

dell ve hp iyidir ama param olsa toshiba alırım diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dell ve hp cespr de iyi benim görüşüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence vista daha ii xp kuruorum 1 ay duruyo bozuluo xp fakat vista da öle bi sorun yok ayrıca virüs te bulaşmıo pc me

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende xp var.uzun zamandır format atmadım.c nin imajını aldım.gerektiğinde c n,in imajını tekrar yüklüyorum.ebfazla 3 dakika kadar falan sürüyor sanırım.ilk kurulum gibi temiz bir kurulum oluyor.ben hala xp ye devam.seneye vistaya geçebilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gece vista kurmayı düşünüyordum şuanki sistemime..
    xp olur olmaz hatalar vermeye başladı.
    onarmak yerine tertemiz bir vistayla devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende her ikisini kullanıyorum laptop da vista var masa üstünde xp pro var ikiside güzel vista ram yük****e daha güzel.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende vistayı hiç kullanmamıştım ama vista bence daha güvenli ve daha çok özelliklerini daha kapsamlı açtığı için herkese karışık geliyor ama bence daha iyisi yapılana kadar en iyisi vista bir örnek var ısa serverı bile içine gömmüşler ebebeyn kontrolu ev kullanıcıları için bir numara bence bir daha düşünün yok anti ***** yok yassakla uğraşana kadar vistyayı iyi kullanmayı öğrenelim bakın görün kazandırdıklarını size

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Xp daha kullanışlı bence zaten windows vistayı pek tuturamadı gibime geliyo bir iki yıl içinde yeni sistem cıkaracak zaten....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Xp daha kullanışlı bence zaten windows vistayı pek tuturamadı gibime geliyo bir iki yıl içinde yeni sistem cıkaracak zaten....

arkadaşım merak etme bu kullanmdığın vıstayı kullancaksın. mıcrosoft senı benı herkezı mahkum bırakacak ve geçmiştede böle oldu. yenı çıkan oyun ve programlar artık vıstaya göre yapılıyor.

xp nin çıktığı zaman 98 vardı oyunblar ve programlar sayesınde 98 çok cabuk dere dışı bıraktılar. hiçbir zaman mıcrosoft çıkardığı bişiden para kazanmayınca yenısını piyasaya surmez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım merak etme bu kullanmdığın vıstayı kullancaksın. mıcrosoft senı benı herkezı mahkum bırakacak ve geçmiştede böle oldu. yenı çıkan oyun ve programlar artık vıstaya göre yapılıyor.

xp nin çıktığı zaman 98 vardı oyunblar ve programlar sayesınde 98 çok cabuk dere dışı bıraktılar. hiçbir zaman mıcrosoft çıkardığı bişiden para kazanmayınca yenısını piyasaya surmez.
    :45: :45: :45: çok doğru...!!!

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri