Teşekkur: 0
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim peki 9100 fta modelinde hyper terminal ile yükleme yaparken yukarıda vermiş olduğunuz GM 11000 Emu ***.zip dosyasını kullanabilir miyim,kullanamazsam güncel 9100 fta doısyasını nerden bulabilirim?Radakoglu Nickli Üyeden Alıntı
Güncel softcam dosyası hazırlayacaksınız.Yukarıdaki dosya GM 9000 serisine olmaz.Takinardi Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler TARANTİNO dosyayı foruma ekliyorum.TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
TARANTİNO emu *** programı Biss şifreleme sitemini desteklemedigi için Biss keylerin makinaya manuel girilmesi gerekiyor.
11000 Serisine Nasil Atacagiz Bunlari Biraz Once Denedim Atamadim Yardimcil Olursaniz
Sevİnİrİm
*** yükleme ve emu *** programını indirin.zipli dosyaları aç.proğramları masa üzerine çıkart cihazınız ile bilgisayar bağlantısını yapın.Cihazınız şifresiz bir kanalda açık olacak.*** yükleme programını aç.aercan82 Nickli Üyeden Alıntı
emu keyi yükleme programında gör tüm dosyalar şeçenegini secin yani (all) yükle dedikden sonra yükler.
Ben ilk önce cihaza elle biss disco tr yi girdim sonra *** yükleme proğramıyla her gelen cihaza yüklüyorum sorun yok gayet güzel çalışıyor...yanlız *** yükleme proğramında *** düzenleme çıkmıyor bende...ama önemli değil o kadarda...güncel keyi yüklesin önemli olan o...Teşekkürler RADAKOĞLU...Radakoglu Nickli Üyeden Alıntı
شكراااااااااااااااااااااااا
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri