Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
126 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Goldmaster D+ OK-SRG Paket OK-Turksat Belgesel OK-23102006(11000-20000-30000)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı delimavi045 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.. benim saflığım ben yeni eklenen dosyayı görmemişim. ramazan ondandır :-)
    estafurullah olur böyle şeyler .İyi ramazanlar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dikkat :Aciko Yazılımı yüklü ise softcamı kabul etmez cihazınız

Alıcımın adını yazdım ama 11400 cimini yazamadım.
    Serkan kardeş bende biliyorsun GM 11400 cim var. Şimdi üzerinde 4225 yazılımı var. Softcamı alıyor. Sanırım senin kastın 5225 CW yazılımı olsa gerek. O yazılım D+ şifrelerini bile almıyor. Bende 4225 yazılımını yükledim. Bilginize.
    Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dikkat :Aciko Yazılımı yüklü ise softcamı kabul etmez cihazınız

Alıcımın adını yazdım ama 11400 cimini yazamadım.
    Serkan kardeş bende biliyorsun GM 11400 cim var. Şimdi üzerinde 4225 yazılımı var. Softcamı alıyor. Sanırım senin kastın 5225 CW yazılımı olsa gerek. O yazılım D+ şifrelerini bile almıyor. Bende 4225 yazılımını yükledim. Bilginize.
    Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
    Saygılar.
    Evet abi 5225 yazılımı bir tuhaf yazılım Ne d+ lar nede biss keyleri ekleme var anlamadım.Bu konuyu empresario ile görüştüm koredeki muhensin tatyilde oldugu.Tatilden dönünce ac 4225 yazılımı vıkartacak sanırım.Goldmaster yazılımı var bende ama aciko 4225 skyın menusunu tutmuyor:v6cry:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar defalarca dediğiniz gibi yaptım 11300ci *** dosyasıyla dosya seçtim yükle dedim standby daykende denedim açıkkende denedim yüklemem tamamlandı diyo ama kanal göstermiyo ***view kanalını yükledim açmıyo.şifre düzenlemem demişsiniz onu denedim başaramadım nasıl düzenleniyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hangi programla *** dosyası açacaz not defteri ilemi world padlemi

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Keyleri *** programına yazmayın; Bilgisayarda Keyleri küçük harflerle yazıp.*** proğramında keyleri düzenle dedikden sonra eski keyler silip, yeni keyleri Bilgisayarda yazdığın yerden kopyalayıp *** dosyasının içerisine yapıştır.yaparsan keyleri eksik yazmaz.
    keyleri düzenleyelimde nerde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet abi 5225 yazılımı bir tuhaf yazılım Ne d+ lar nede biss keyleri ekleme var anlamadım.Bu konuyu empresario ile görüştüm koredeki muhensin tatyilde oldugu.Tatilden dönünce ac 4225 yazılımı vıkartacak sanırım.Goldmaster yazılımı var bende ama aciko 4225 skyın menusunu tutmuyor:v6cry:
    Evet bu konuda kesinlikle haklısın. Acikonun menüsünü tutmuyor kardeş. Zaten o kullanım kolaylığı yüzünden hiç çıkmıyor alıcımdan. empresario inşallah dediğin yazılımı çıkarırda onunla avunuruz. Çünkü GM artık bizleri gözden çıkardığı için yazılım filan çıkarmıyor. Bizde senin gibi empresario kardeşe bakıyoruz artık. Sanırım bu 5225 yazılımı aceleye gelmiş bir yazılım. Çünkü 4225 göre bayağı eksikleri var. Örneğin rf çıkışı tv/sat tuşuna bastığımızda da yok.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (09-10-2006 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aciko 5225 sky yazılımında.listede gezerken takılma var sanki.sizde oyle degilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster d+ok ve belgesel paketini açan softcam birinci mesaja eklenmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aciko 5225 sky yazılımında.listede gezerken takılma var sanki.sizde oyle degilmi
    Yazılımda takılma her hangi bir hata yok Gayet güzel çalışıyor.Çihazınızı fabrika ayarlarına döndürüp uydu araması yaptırın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

radakoğlu süpersin eline saglık..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 8/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri