Teşekkur: 0
Dikkat :Aciko Yazılımı yüklü ise softcamı kabul etmez cihazınız
Alıcımın adını yazdım ama 11400 cimini yazamadım.
Serkan kardeş bende biliyorsun GM 11400 cim var. Şimdi üzerinde 4225 yazılımı var. Softcamı alıyor. Sanırım senin kastın 5225 CW yazılımı olsa gerek. O yazılım D+ şifrelerini bile almıyor. Bende 4225 yazılımını yükledim. Bilginize.
Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Saygılar.
Evet abi 5225 yazılımı bir tuhaf yazılımNe d+ lar nede biss keyleri ekleme var anlamadım.Bu konuyu empresario ile görüştüm koredeki muhensin tatyilde oldugu.Tatilden dönünce ac 4225 yazılımı vıkartacak sanırım.Goldmaster yazılımı var bende ama aciko 4225 skyın menusunu tutmuyor:v6cry:
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
arkadaşlar defalarca dediğiniz gibi yaptım 11300ci *** dosyasıyla dosya seçtim yükle dedim standby daykende denedim açıkkende denedim yüklemem tamamlandı diyo ama kanal göstermiyo ***view kanalını yükledim açmıyo.şifre düzenlemem demişsiniz onu denedim başaramadım nasıl düzenleniyo
Evet bu konuda kesinlikle haklısın. Acikonun menüsünü tutmuyor kardeş. Zaten o kullanım kolaylığı yüzünden hiç çıkmıyor alıcımdan. empresario inşallah dediğin yazılımı çıkarırda onunla avunuruz. Çünkü GM artık bizleri gözden çıkardığı için yazılım filan çıkarmıyor. Bizde senin gibi empresario kardeşe bakıyoruz artık. Sanırım bu 5225 yazılımı aceleye gelmiş bir yazılım. Çünkü 4225 göre bayağı eksikleri var. Örneğin rf çıkışı tv/sat tuşuna bastığımızda da yok.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (09-10-2006 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.
Goldmaster d+ok ve belgesel paketini açan softcam birinci mesaja eklenmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
radakoğlu süpersin eline saglık..
selametle..
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri