Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
126 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Goldmaster D+ OK-SRG Paket OK-Turksat Belgesel OK-23102006(11000-20000-30000)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

RadakoĞlu KardeŞ,

HerŞeyde Önce ÇaliŞmalarin İÇİn TeŞekkÜrler ...ancak Şu İŞİ Benİm Gİbİ Acemİler İÇİn Daha Ayrintili Anlatirsan Daha Faydali Olur Dİye DÜŞÜnÜyorum. ÖrneĞİn Bu Dosyalari Cİhaza Nasil YÜklİyeceĞİz, Bİlgİsayarda Hangİ Programla AÇicaz, Keylerİ Nasil YÜkleyceĞİz.

Ben YÜkleme Dosyasini AÇtiĞimda Word Formatinda Anlamsiz İbareler Çikiyor. Yardimci Olabİlİr Mİsİn ?

Gm 11300 Cİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster 12 ekim FREE XTV Dosyası birinci mesaja eklenmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şuayip Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    RadakoĞlu KardeŞ,

HerŞeyde Önce ÇaliŞmalarin İÇİn TeŞekkÜrler ...ancak Şu İŞİ Benİm Gİbİ Acemİler İÇİn Daha Ayrintili Anlatirsan Daha Faydali Olur Dİye DÜŞÜnÜyorum. ÖrneĞİn Bu Dosyalari Cİhaza Nasil YÜklİyeceĞİz, Bİlgİsayarda Hangİ Programla AÇicaz, Keylerİ Nasil YÜkleyceĞİz.

Ben YÜkleme Dosyasini AÇtiĞimda Word Formatinda Anlamsiz İbareler Çikiyor. Yardimci Olabİlİr Mİsİn ?

Gm 11300 Cİ
    Resimli anlatım birinci mesaja eklenmiştir.Oradaki linke tıklayınız
    Konu Admin tarafından (12-10-2006 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArkadaŞlar Goldmaster 9400vci'nİn Neden Free_xtv Yazilimi Olmuyor Mesaj Yazarsaniz Sevİnİrİm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı evrak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ArkadaŞlar Goldmaster 9400vci'nİn Neden Free_xtv Yazilimi Olmuyor Mesaj Yazarsaniz Sevİnİrİm.
    Bu yazılım degil bu softcam sadece.Keylerin yazılıma adepte edilmesi lazım ilgili arkadaşlar online olursa yazılımı vereceklerdir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster 11000-20000-30000 serisine yükleniyolar. diğerlerine pek bakmıyolar. başta 9400VCI sınıfta kaldı... 3 cihaza hep yazılım yapılıyo diğerleri yok sanki. kaon ne next daha ileri yazılım yönünden. goldmaster kullanmak hoşuma gidio ama.............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şuayip Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    RadakoĞlu KardeŞ,

Gm 11300 Cİ
    Resimli anlatım için tıklayınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu dosyayı *** editorle yukleceksiniz.Başka bir programla yuklenmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkçe *** yukleme programı birinci mesaja eklenmiştir.Çeviri için tikere teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bende 30300sky var şimdi ben buna emu atıcam modülü sökmem mi gerek yoksa bişey yapmadan direk yükliycem mi bi yardımcı olurmusunuz bana

Sayfa 9/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri