Teşekkur: 0
arkadaşlar benim cihazım GM11400 cim aciko menülü bu dosyayı yükleyebilirmiyim teşekkürler
Bu softcamı aciko 422 x ve 522 x serisi kullanıcılarıda yukleyebilir.Yalnız FREE X tv dosyası aktif degil.Diğer belgesel dosyası devam ediyor:45:
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
eline sağlik radakoglu ve serkan yılmaz usta tşkler
Gm 11400 ciahazım var, dendiği gibi yükledim fakat hiç bişey çözmüyor
****** tr keyini elle giriyorum ama açılmıyor nerede yanlış yapıyorum acaba yerdım bekliyorum lütfen,,, şimdiden teşekkürler.
Goldmaster 11000-20000-30000 serisi cihazlara emu *** Ve yükleme Programı
11 10 2006 tarihli Emu *** dosyası
*DİGİTAL + (Offline)
*TPS OK-MULTİVİSİON OK(guncel aes)
*ABSAT (Guncel Aes)
*FREE XTV (Offline)
*Mct Paket(OFFLİNE)
*BİSS OK( BELGESEL-FUTBOL OK)
Goldmaster 11000-20000-30000 Serisi Soft cam.Seyretmek istediginiz kanalın soft camını cihazınıza yukleyin.Softcamı atarken cihazınız standby(saat) konumunda olacaktır
RESİMLİ ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ
Not:Keyleri kendiniz *** programına alarak güncelleme yapmak isteseniz.Bütün keyleri kucuk harflerle yazmanız gerekiyor. *** tablosunda keyleri düzenlemek için bilgisayarda keyleri kucuk harflerle yazdıkdan sonra *** sayfasına kopyala yapıştır yapın.
Eklenmiş Dosyalar ***_Yukleme programı.rar (20.3 KB, 671 kez İndirildi)
Goldmaster 11000-20000 11 10 2006 tarihli Emu *** dosyası D+ OK-********* ok.zip (2.1 KB, 127 kez İndirildi)
Turkce -***_Yukleme program-www.supersatforum.com.zip (23.1 KB, 64 kez İndirildi
sevgili arkadaşlar yukarda belirtilen *** yükleme programında şireleri editlerken sondan 1. rakamı kabul etmeyerek sondan 2. rakamı sona yazarak yerine 0 yazıyor
bu sorunu nasıl düzeltebilirim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri