REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türkiyede.arkadaşlar Adsl Fiyatları Yüksek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

halkımızı soyanları allaha havale ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemizde problem malasef fiaytların yüksek oluşu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ürdünlü amcalar boşuna gelmedi. bunlara bizi düşürünler utansın. bilinçsiz bir toplum olduğumuz ve sürekli uyutulduğumuz için benimde dahil bilmediğim rakamlarla bizi soyanlarıve onlara peşkeş çekenleri allaha havale ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en pahalı internet türkiyede bunu bilmeyen yokki tür telekomun tekeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O zaman herkes tapkisini koymalı, ama bakıyoruz hergün yeni aboneler katılıyor.Böyle oldukça fiyatlarda hiçbir şey değişmez aksine artar.

Arz talep meselesi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Bares-si Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O zaman herkes tapkisini koymalı, ama bakıyoruz hergün yeni aboneler katılıyor.Böyle oldukça fiyatlarda hiçbir şey değişmez aksine artar.

Arz talep meselesi..
    iyi güzelde başka alternatif varmı. o yukarıda adı geçen ülkelerde var ama. rekabet ortamı yani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dişarıdan rekabet etirirmi telekom tek elçilikvarken 2 aykampan ya yapıyor lar insanlar o kampanya 2 ay ucuz diye alıyor 2 yılda tam fiyat ödüyoruz tamfiyat yapacak bir şey yoki tek el

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sakarxa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en pahalı internet türkiyede bunu bilmeyen yokki tür telekomun tekeli
    telekom tekel degil ki Altarnatiflerinin telekomdan farkı var mı?

Ayrıca şuan 3 büyük ilde vdsl 2 için alt yapı hazırlanıyor.(yaygınlık bakımından)

kısaca saha dolaplarına (bazı yerlere) kadar F/O çekilmeye başladı , sisteme baglanmaya başladı ve böylelikle 32mbit erişime olanak saglıcak ve fiyatıda diger ülkelere göre tuzlu olucak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Danışıklı Düvüş Bunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bundan iki ay ewel sınırlı intrnet kullanıyordum önceleri her ay kotayı aştı gözüküyordum (FATURADA) ve sınırsız yapmaya kara verdim.Sınırsız yaptıktan sonra ilk fatura 60 küsür ytl geldi???gidip sorduğumda önceki aydan kalan fark dediler.???ok. tamm dedim..??sonraki ay 85 ytl geldi tekrar gidip sordum kardeşim ben iki ay ewel sınırsız yaptırdım intrnetmi dedim...CEWAP ÖNCEKİ ÖNCEKİyani nası anlıyorsan kotayı aşma bedeliniz eklenmiştir dedi...hadi bakalım siz olsaydınız ne derdiniz... ????????

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri