Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Türkiyede.arkadaþlar Adsl Fiyatlarý Yüksek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

halkýmýzý soyanlarý allaha havale ediyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ülkemizde problem malasef fiaytlarýn yüksek oluþu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ürdünlü amcalar boþuna gelmedi. bunlara bizi düþürünler utansýn. bilinçsiz bir toplum olduðumuz ve sürekli uyutulduðumuz için benimde dahil bilmediðim rakamlarla bizi soyanlarýve onlara peþkeþ çekenleri allaha havale ediyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en pahalý internet türkiyede bunu bilmeyen yokki tür telekomun tekeli

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sakarxa Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    en pahalý internet türkiyede bunu bilmeyen yokki tür telekomun tekeli
    telekom tekel degil ki Altarnatiflerinin telekomdan farký var mý?

Ayrýca þuan 3 büyük ilde vdsl 2 için alt yapý hazýrlanýyor.(yaygýnlýk bakýmýndan)

kýsaca saha dolaplarýna (bazý yerlere) kadar F/O çekilmeye baþladý , sisteme baglanmaya baþladý ve böylelikle 32mbit eriþime olanak saglýcak ve fiyatýda diger ülkelere göre tuzlu olucak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

O zaman herkes tapkisini koymalý, ama bakýyoruz hergün yeni aboneler katýlýyor.Böyle oldukça fiyatlarda hiçbir þey deðiþmez aksine artar.

Arz talep meselesi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Bares-si Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    O zaman herkes tapkisini koymalý, ama bakýyoruz hergün yeni aboneler katýlýyor.Böyle oldukça fiyatlarda hiçbir þey deðiþmez aksine artar.

Arz talep meselesi..
    iyi güzelde baþka alternatif varmý. o yukarýda adý geçen ülkelerde var ama. rekabet ortamý yani.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

diþarýdan rekabet etirirmi telekom tek elçilikvarken 2 aykampan ya yapýyor lar insanlar o kampanya 2 ay ucuz diye alýyor 2 yýlda tam fiyat ödüyoruz tamfiyat yapacak bir þey yoki tek el

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Danýþýklý Düvüþ Bunlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben bundan iki ay ewel sýnýrlý intrnet kullanýyordum önceleri her ay kotayý aþtý gözüküyordum (FATURADA) ve sýnýrsýz yapmaya kara verdim.Sýnýrsýz yaptýktan sonra ilk fatura 60 küsür ytl geldi???gidip sorduðumda önceki aydan kalan fark dediler.???ok. tamm dedim..??sonraki ay 85 ytl geldi tekrar gidip sordum kardeþim ben iki ay ewel sýnýrsýz yaptýrdým intrnetmi dedim...CEWAP ÖNCEKÝ ÖNCEKÝyani nasý anlýyorsan kotayý aþma bedeliniz eklenmiþtir dedi...hadi bakalým siz olsaydýnýz ne derdiniz... ????????

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri