REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: çanaksıs uydu alıcısı oldugunu duydum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çanaksıs uydu alıcısı oldugunu duydum

:49: bil gisi olanvarmı çanaksıs uydualıcısı varsa asrın buluşudur artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akla ve bilime ters eşyanın tabiyatına hiç uymuyor kardeş saçma bir bilgi hayali.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yeni bir olay değil ki forumda ve google da Karasal Yayın Hakkında DVB T (Terrestial) şeklinde arama yaparsan geniş bilgiye ulaşırsın

not forumda olan karasal yayın ile ilgili kısımlar linkler arızalı galiba ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden olmasın netanın oldugu söyleniyor ama tam saglıklı bilgiyok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de olduğunu duydum, ama fiyat ta çok pahalıymış, ayrıca ülkemizde bulunmuyor, İran veya Irakta çanak yasak olduğu için bu cihazı kullananlar varmış. Televizyonun yanında bulunuyor ve çok güçlü alıcısı sayesinde uydudan alabiliyormuş. Ama tam bir bilgiye sahip değilim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam kesin bilen arkadaş varsa yorumunu bekliyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 iptv çanak anteni maziye gömecek...!

çanaksız uydu alıcısı dediğiniz olay internetten alınan uydu televizyon yayınları yani iptv (internet televizyonu) set-top-box cihazı ile internetten direkt televizyona veya bilgisayara bağlanıyor çanak antene ihtiyaç kalmıyor fakat maalesef henüz türkiye'de iptv teknolojisi bulunmuyor quicnet satıcısı bir arkadaş istanbulda iptv test yayınlarının kısıtlı bir yerde başladığını söyledi 2009 yılı ortalarında iptv türkiyede tam olarak hizmete girecekmiş.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yanlız kovboy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çanaksız uydu alıcısı dediğiniz olay internetten alınan uydu televizyon yayınları yani iptv (internet televizyonu) set-top-box cihazı ile internetten direkt televizyona veya bilgisayara bağlanıyor çanak antene ihtiyaç kalmıyor fakat maalesef henüz türkiye'de iptv teknolojisi bulunmuyor quicnet satıcısı bir arkadaş istanbulda iptv test yayınlarının kısıtlı bir yerde başladığını söyledi 2009 yılı ortalarında iptv türkiyede tam olarak hizmete girecekmiş.
    kısa hatta uzun bir sürede olucagını sanmam.

bunu yapabilmek için sizinde bildiginiz gibi internet hizmetini kullanmaları gerekiyor.

bunu yapabilmek içinde türkiyede Türk Telekom hizmetlerini kullanmaları gerekiyor.

Bildiginiz üzre Türk Telekom alt yapasını kullanmak oldukça tuzlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10 yıl sonra konuyu hortlatalım

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kısa hatta uzun bir sürede olucagını sanmam.

bunu yapabilmek için sizinde bildiginiz gibi internet hizmetini kullanmaları gerekiyor.

bunu yapabilmek içinde türkiyede Türk Telekom hizmetlerini kullanmaları gerekiyor.

Bildiginiz üzre Türk Telekom alt yapasını kullanmak oldukça tuzlu
    mesajının üzerinden 10 yıl geçmiş. 10 yıl sonra şu an türkiyede ip tv yaygın ama sadece meraklısı kullanıyor. türk telekom konusuna gelince, telekom gün geçtikçe rezalet bir hal aldı. eğer evinizin bulunduğu sokakta boş arsa varsa ve o arsalarda ev yapılıyorsa defalarca internet kesilir. o inşaat bitine kadar da internet sıksık kesilir.

abartısız söylüyorum 2016 yılında sadece 5 ay internet kullanabildim. ucuz kira diye inşaat bölgesi bir evde kiracı kaldım. kira kontratım dolmadan evi değiştirdim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri