Selam arkadaşlar ya ben kafayı yiyeceğim ya lütfen yardımcı olun.30300 sky cihazıma her türlü yazılımları attım ne siriüsteki Hustlerleri (PG-PB) ne de bissleri açıyor.Ne biçim iş bu.Atmadığım yazılım kalmadı.Acikonun aynı yazılımını bile attım yine açmadı.Ne star ne Ntv-Ntv spor ne 24 hiçbirini açmıyor.Elimle BiSS *** kısmına geliyorum yazıyorum açmıyor.RESET çekiyorum bu sefer en son elimle yazdığım BİSS ***i silinip gidiyor kayboluyor.(04-04-2006/05-04-2006/22-12-2006 vb.)Bütün yazılımları attığım halde açmıyor.Acikoyla ilgili aynı yazılımını attım.*** 'leri menü 7777 (yeşil) aktif ettiğim halde açmadı.Ne biçim cihaz anlamadım.Madem açmıyor bu yazılımlar sürmüyor şifreleri ve yazılımları nedeni.Bir kanal 24 Star Şampiyonlar ligi maçı Ntv-Ntv Spor'daki Fox-TV8 Kanallarının maçlarını bile bakamıyoruz.Bir gün kıracağım bu cihazı.
Biss'leri sürmediğini şuradan anladım
HOTBİRD (13 DOĞU) Uydusundaki
BİSS şifreleme sistemini kullanan
RAİ AFRİCA kanalını bile *** lerini elimle girdiğim halde
10.992-V-27500 ***:****************
Açmadı.Reset çektim yazdığım ***LER kayboldu.Artı ilk önce RESET çektim elimle *** yazdı OK'ledim.Emuyu Aktif ettiğim halde Hüsran.Yayın yok yada Şifreli diyor.Kendi orjinal GM'nin Emu yazılımını atıyorum.Yine aynı yine hüsran.
Lütfen bilgisi olan yada bir mantıklı açıklaması olan şifreleri çözebilen (GM 30300 SKY) bilen varsa yorum ve yazılarıyla modületörler ve üstadlar ustakar yardımcı olursanız bir şeyler yazarsanız sevinirim.Ya ben birşeyleri eksik yapıyorum yada yazılımları yanlış atıyorum.Yada bilmediğim birşey var.
NOT:Kosovalı ve Emmi arkadaşım ve üstadım ve ustam sizin emeğiniz ve çalışmalrınızı taktir ediyorum sağolun sizin sayenizde çok şey elde etik izledik çoksağolun.Lütfen bu 4 Maddeli soruma uygun bir yazılım yok mu?Yardımcı olursanız sevinirim
1-Öyle bir yazılım yok mu hani hem BİSS'leri çözen Hem de Hustleri?
2-Hemde POLSAT ve THOR uydusundaki kanalları?
3-Yoksa değişik değişik yazılım mı atacağım?Hepsi bir arada yok mu?
4-Hem BİSS hem HUSTLER hemde POLSAT hemde İNXTV ve POLSAT'ları CW çözen komple birleşik bir yazılım yok mu?
EK SORU:22-12-2006 yazılımını mı yoksa 28-02-2008 güncel softcam yazılımını mı yoksa 05-04-2006 yazılımını mı atarsam bütün istediğim şifreleri çözer?BANA THOR HUSTLER BİSS MAÇLARI İNXTV ve POLSATLARI ÇÖZSE YETER...
Konuya duyarsız kalmayın Aynı cihazı kullanan arkadaşlarada sesleniyorum.SAYGILAR

Teşekkur:
çok pis şaşırız.

Yer imleri