Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Goldmaster 30300 Sky Neden Şİfreli Kanalları Açmıyor ve Neden BİSS'leri Çözmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Goldmaster 30300 Sky Neden Şİfreli Kanalları Açmıyor ve Neden BİSS'leri Çözmüyor

Selam arkadaşlar ya ben kafayı yiyeceğim ya lütfen yardımcı olun.30300 sky cihazıma her türlü yazılımları attım ne siriüsteki Hustlerleri (PG-PB) ne de bissleri açıyor.Ne biçim iş bu.Atmadığım yazılım kalmadı.Acikonun aynı yazılımını bile attım yine açmadı.Ne star ne Ntv-Ntv spor ne 24 hiçbirini açmıyor.Elimle BiSS *** kısmına geliyorum yazıyorum açmıyor.RESET çekiyorum bu sefer en son elimle yazdığım BİSS ***i silinip gidiyor kayboluyor.(04-04-2006/05-04-2006/22-12-2006 vb.)Bütün yazılımları attığım halde açmıyor.Acikoyla ilgili aynı yazılımını attım.*** 'leri menü 7777 (yeşil) aktif ettiğim halde açmadı.Ne biçim cihaz anlamadım.Madem açmıyor bu yazılımlar sürmüyor şifreleri ve yazılımları nedeni.Bir kanal 24 Star Şampiyonlar ligi maçı Ntv-Ntv Spor'daki Fox-TV8 Kanallarının maçlarını bile bakamıyoruz.Bir gün kıracağım bu cihazı.
    Biss'leri sürmediğini şuradan anladım
    HOTBİRD (13 DOĞU) Uydusundaki
    BİSS şifreleme sistemini kullanan
    RAİ AFRİCA kanalını bile *** lerini elimle girdiğim halde
    10.992-V-27500 ***:****************
    Açmadı.Reset çektim yazdığım ***LER kayboldu.Artı ilk önce RESET çektim elimle *** yazdı OK'ledim.Emuyu Aktif ettiğim halde Hüsran.Yayın yok yada Şifreli diyor.Kendi orjinal GM'nin Emu yazılımını atıyorum.Yine aynı yine hüsran.
    Lütfen bilgisi olan yada bir mantıklı açıklaması olan şifreleri çözebilen (GM 30300 SKY) bilen varsa yorum ve yazılarıyla modületörler ve üstadlar ustakar yardımcı olursanız bir şeyler yazarsanız sevinirim.Ya ben birşeyleri eksik yapıyorum yada yazılımları yanlış atıyorum.Yada bilmediğim birşey var.
    NOT:Kosovalı ve Emmi arkadaşım ve üstadım ve ustam sizin emeğiniz ve çalışmalrınızı taktir ediyorum sağolun sizin sayenizde çok şey elde etik izledik çoksağolun.Lütfen bu 4 Maddeli soruma uygun bir yazılım yok mu?Yardımcı olursanız sevinirim
    1-Öyle bir yazılım yok mu hani hem BİSS'leri çözen Hem de Hustleri?
    2-Hemde POLSAT ve THOR uydusundaki kanalları?
    3-Yoksa değişik değişik yazılım mı atacağım?Hepsi bir arada yok mu?
    4-Hem BİSS hem HUSTLER hemde POLSAT hemde İNXTV ve POLSAT'ları CW çözen komple birleşik bir yazılım yok mu?
    EK SORU:22-12-2006 yazılımını mı yoksa 28-02-2008 güncel softcam yazılımını mı yoksa 05-04-2006 yazılımını mı atarsam bütün istediğim şifreleri çözer?BANA THOR HUSTLER BİSS MAÇLARI İNXTV ve POLSATLARI ÇÖZSE YETER...
    Konuya duyarsız kalmayın Aynı cihazı kullanan arkadaşlarada sesleniyorum.SAYGILAR
    Konu Eko_09 tarafından (22-09-2008 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bildiğim biss *** satırında sadece ilk satırı okuyor diğer satırları okumuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki neden reset çektiğimde siliyor aptal işe yaramaz makina?Yazdığım ***'leri?
    Konu Eko_09 tarafından (22-09-2008 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihaz içerisinde çakılı bulunan modulün emu'suyla bahsettiğin kanalların emu'su çakışıyor o yüzden açmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kucer06 Arkadsım Neden Emular çakışıyor?Bir çaresi çözümü yok mu?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her hangi bir makinaya set default yani ke.yleri resetlediginde yazilim hazırlandıgında koyulan ke.ylere döner.

2.nolu mesaj dogrudur.

1.2.3.4 sorularının cevabı hayır.

+ ek soruda hayır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

badtempered ustam peki ne yapmalıyım??
    yok mu çözen açan yazılım elimiz de sıfır mı olacak
    cihaz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eko_09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    badtempered ustam peki ne yapmalıyım??
    yok mu çözen açan yazılım elimiz de sıfır mı olacak
    cihaz
    yazilimlar mevcuttur forumda

komple açan yazilim çıkmamıştır cıkarsa da çok pis şaşırız.

kullanmaya devam edicekseniz birşeyleri tercih edip yazilim yükliceksiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Badtempered ustam peki Hangi yazılımı tavsiye edersiniz?
    BİSS ve SİRİUS'Ü açan yazılım Yokmu?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eko_09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Badtempered ustam peki Hangi yazılımı tavsiye edersiniz?
    BİSS ve SİRİUS'Ü açan yazılım Yokmu?
    özür diliyorum.

Aralık 2006 yazilimında biss ve sirius açılır.

ve her ikiside açılmıyorsa #4 nolu mesaja bakınız.
    Konu badtempered tarafından (22-09-2008 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri