Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Goldmaster 30300 Sky Neden Şİfreli Kanalları Açmıyor ve Neden BİSS'leri Çözmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Badtempered usta 22-12-2006 yazılımını atsam GM 30300 SKY cihazıma Siriusleri açarmı?Hem BİSS'de sadece 1. satır mı işe yarıyor?
    ''ve her ikiside açılmıyorsa #4 nolu mesaja bakınız'' demişsiniz?Hangi mesaj?Hem bu yazılımı siz denediniz mi?Gerçekten açıyormu?
    NOT:Ustam kusura bakma ben aklıma takılıyorda onun için bu kadar soru soruyorum yanlış birşey yapmak istemiyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eko_09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Badtempered usta 22-12-2006 yazılımını atsam GM 30300 SKY cihazıma Siriusleri açarmı?Hem BİSS'de sadece 1. satır mı işe yarıyor?
    ''ve her ikiside açılmıyorsa #4 nolu mesaja bakınız'' demişsiniz?Hangi mesaj?Hem bu yazılımı siz denediniz mi?Gerçekten açıyormu?
    NOT:Ustam kusura bakma ben aklıma takılıyorda onun için bu kadar soru soruyorum yanlış birşey yapmak istemiyorum.
    kimse denemeden yazilim vermez.Cocuk oyuncagı degil bu iş

her ikiside açılır yanlız dendigi gibi ilk satır işe yarıyordu ama denemekte yarar var unuttum bu serileri

#4 nolu mesaj aşagıda;

Arkadaşım cihaz içerisinde çakılı bulunan modulün emu'suyla bahsettiğin kanalların emu'su çakışıyor o yüzden açmıyor.
    alıntıdaki durum gidermek için çakılı modül sökülür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Badtempered Ustam nasıl sökeceğiz çakılı modülü?Yardımcı olurmusunuz???Ben sökebilirmiyim yoksa Teknnik servismi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu serıde o şekilde modulu sökmekle iptal edemezsın benım bıldığım moduldekı emu yu iptalk etmek modulun programlanması yeterlı olur. bunuda fun kartlarla yapılıyor die biliyorum ama sen bu iş için illakı teknık servıse başvur derım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ama o cihazımın garantisi geçti.Ben yinede Modülü iptal etttirsem iptal olurmu yani düzelirmi cihaz?Emular sorunu çözülür değilmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eko_09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ama o cihazımın garantisi geçti.Ben yinede Modülü iptal etttirsem iptal olurmu yani düzelirmi cihaz?Emular sorunu çözülür değilmi?
    Arkadaşım sen modul falan sökme.Senin yapacagın işlem eger biss ve polsat istersen nisan 2006 cıkmış goldmaster yazılımını yüklemen.Hustler içinse aciko 5225 yazılımı oluyor ama o yazılımda malesef çökmüş durumda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kosovalı Ustam Aciko 5225 sky yazılımını atsam Hustlerleri açmazmı?Yani o yazılımda göçmüş dedinizde onun için dedim.PG ve PB kanallarını Açmıyorsa hiç gerek yok o yazılımı atmama.Artı o çöken yazılımı elimizle ***leri düzeltsek olmazmı.Yani Hustlerin şifrelerini görebilirmiyiz?KiNGSTOON olması lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kosovalı Ustam Aciko 5225 sky yazılımını atsam Hustlerleri açmazmı?Yani o yazılımda göçmüş dedinizde onun için dedim.PG ve PB kanallarını Açmıyorsa hiç gerek yok o yazılımı atmama.Artı o çöken yazılımı elimizle ***leri düzeltsek olmazmı.Yani Hustlerin şifrelerini görebilirmiyiz?KiNGSTOON olması lazım...
    Göremezsin malesef.Yazılımın içine adepte edilmiş .Sen yinede bir at ama acacagını zannetmiyorum denemekte fayda var.Gm 11000 serisini unuttu
    Konu Simba tarafından (23-09-2008 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar güncel k.e.y girerek polsatlarda açıyor bissler de ,fazla telaş etmeyin.Ama güncel yazılım 11000 Tabanlı cihazlara verilmeyecek.
    Konu kandemir61 tarafından (23-09-2008 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım sen elindeki cihaza güneşe in, toprak al, gel diyorsun. Yapacağın işlem kısaca şu.
    1- Eğer Polsatları izlemek istiyorsan GM Nisan 2006 veya Aciko 4225-5225 sky Mayıs yazılımı yükleyeceksin. Ve bu paketin şifrelerini elle gireceksin. (Yukarıda arkadaşlar Aciko yazılımının çöktüğünü yazmışlar onu bilemiyorum, deneyeceksin)
    2- Bu ve sonraki yazılımlarda BİSS şifrelerin sadece 1. satırı çalışmaktadır. Şifresi gelen kanallardan birini tercih edip, onu izleyebilirsin.
    3- Sirius uydusunu izlemek içinse GMnin Aralık 2006 veya Aciko 5225 Temmuz yazılımı yüklemen gerekiyor. Fakat bu yazılımların sorunlu çalıştığını o zamanlar söylemişlerdi. Donmalar gibi vs. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri