Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Emniyet amiri ve 4 polis tutuklandı 22 09 2008 20:48

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence bu işler EMNİYETLE falan olmaz direkt olarak SAVCILIĞA gidilip ŞUÇ duyurusu yapılması lazım. Bundan yaklaşık 8 yıl önce evimiz yapılıyordu onu görmeye gitmiştim yukarıdaki yol da AŞAĞIYA dönüş YASAĞI tabelası olmasına rağmen POLİS ekip aracı ben tam KARŞIYA geçerken bana çarpıyordu arabayı kullanan MEMUR kapıyı açıp önüne baksana lan hayvan dedi bir anda KAN beynime çıktı hemen kapıdan kafamı uzatıp sen ,
    kime hayvan diyorsun dedim yani neredeyse gırtlağına yapışacaktım ona burda aşağı dönüş yasak tabelasını görmrdinmi diye sordum yoksa sen ÖZELMİSİN diye bağırdım yanındaki diğer arkadaş ona dönerek HAKSIZ olduğunu hatırlatıp susmasını bağırarak haykırdı sonrada bana dönerek BEYFENDİ siz haklısınız lütfen kusura bakmayın arkadaş daha yeni geldi dedi bende bu arkadaşa TEŞEKKÜR edip başlarından ayrıldım araba giderken arkalarından baktım hala o yeni gelene BAĞIRIYORDU. Her şeye rağmen kendini
    böyle REZİLLİKKERDEN koruyup canları pahasına bizler için uğraşan O POLİS gibi düşünen tüm MEMUR arkadaşlara TEŞEKKÜR ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polis hakında atıp tutanlara şunu söyleye bilirim polis gökte zembille inmedi hata yapılacaktır onlarda cezasını çekecek ve çekmelidir ama ben polise rüşvet verdim deyi tüm teşkilatı töhmet altında bırakanlara bir tek sözüm olacak poli rüşvet alınca şerefsiz oluyor kurallara uymayarak ceza ödememek için rüşvet verenler ne oluyor acaba? Bizde üzerimize düşeni yapalım kurallara uyarak bu kişilere rüşvet yerine devlete vergimizi aslanlar gipi verip bunlar gibi yanlız polisler değil tün devet çalışanlaır suçlamayalım suç işleyen cezasını çeker.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı surersat1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    polis hakında atıp tutanlara şunu söyleye bilirim polis gökte zembille inmedi hata yapılacaktır onlarda cezasını çekecek ve çekmelidir ama ben polise rüşvet verdim deyi tüm teşkilatı töhmet altında bırakanlara bir tek sözüm olacak poli rüşvet alınca şerefsiz oluyor kurallara uymayarak ceza ödememek için rüşvet verenler ne oluyor acaba? Bizde üzerimize düşeni yapalım kurallara uyarak bu kişilere rüşvet yerine devlete vergimizi aslanlar gipi verip bunlar gibi yanlız polisler değil tün devet çalışanlaır suçlamayalım suç işleyen cezasını çeker.
    ooffff offf...
    1-uzaktan davulun sesi hoş geliyor
    2-polis teşkilatının tamamına laf edildiği yok...içinde çürük elmalar var...
    3-taksicilik yapmak zorunda kalırsan anlarsın ne demek istediğimi...kendin vermek istemesen bile etrafındaki şöförler den dolayı vermek zorunda kalırsın...yada işi bırakırsın benim gibi...ben mal sahibi olmama rağmen bıraktım. bir şirkette memurluk yapıyorum...taksiden kazanacağım paranın 5 te 1 ine fit oldum yani...
    neyse konu nerden nereye geldi...susuyorum...
    selametle...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri