Bence bu işler EMNİYETLE falan olmaz direkt olarak SAVCILIĞA gidilip ŞUÇ duyurusu yapılması lazım. Bundan yaklaşık 8 yıl önce evimiz yapılıyordu onu görmeye gitmiştim yukarıdaki yol da AŞAĞIYA dönüş YASAĞI tabelası olmasına rağmen POLİS ekip aracı ben tam KARŞIYA geçerken bana çarpıyordu arabayı kullanan MEMUR kapıyı açıp önüne baksana lan hayvan dedi bir anda KAN beynime çıktı hemen kapıdan kafamı uzatıp sen ,
kime hayvan diyorsun dedim yani neredeyse gırtlağına yapışacaktım ona burda aşağı dönüş yasak tabelasını görmrdinmi diye sordum yoksa sen ÖZELMİSİN diye bağırdım yanındaki diğer arkadaş ona dönerek HAKSIZ olduğunu hatırlatıp susmasını bağırarak haykırdı sonrada bana dönerek BEYFENDİ siz haklısınız lütfen kusura bakmayın arkadaş daha yeni geldi dedi bende bu arkadaşa TEŞEKKÜR edip başlarından ayrıldım araba giderken arkalarından baktım hala o yeni gelene BAĞIRIYORDU. Her şeye rağmen kendini
böyle REZİLLİKKERDEN koruyup canları pahasına bizler için uğraşan O POLİS gibi düşünen tüm MEMUR arkadaşlara TEŞEKKÜR ediyorum.

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri