Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Emniyet amiri ve 4 polis tutuklandı 22 09 2008 20:48

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kim dedi olmadığımızı?
    kaç tane iem.gov a mail yolladım...
    o kadar kanıma dokunuyorduki gözümü karartıp arabamın plakasını bile verdim...
    polis ekibinin plakasını da...hiç bişey çıkmadı...hiç bişey...tbmm de bir bakanlığa bile yazdım. (arabamızın bağlandığı akşamdı...başbakanlığa yazacaktım bulamadım mail adresini...önüme gelen bakanlığa yazdım...)
    şikayet edilecek mercii yok...
    bunu taksi durağında bir abimize söylediğimde "ne yapıyorsun sen..bunca insanın ekmeği ilemi oynuyorsun" dediler...anladınmı altay...şikayet edilecek merci olmadığı gibi gariban şöförler bunu istemiyorlar...ekmeklerinden olurlar diye...yoksa ben öyle şeyleri kolay kolay hazmedecek biri değilim..tabi bişey çıkmayınca-çıkaramayınca yutkunduk acı acı...
    selametle...
    Formun affına sığınarak bu yaptıklarınla alakalı bir atasözü geldi aklaıma

Ne demiş atalarımız İt İti Isırmaz onun için uğraşmaktan başka bir sonuç alamazsınız.
    Burası Türkiye başka söze gerek varmı Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Formun affına sığınarak bu yaptıklarınla alakalı bir atasözü geldi aklaıma

Ne demiş atalarımız İt İti Isırmaz onun için uğraşmaktan başka bir sonuç alamazsınız.
    Burası Türkiye başka söze gerek varmı Kolay gelsin...
    usta artık o atasözü eskilerde kaldı şimdi adamın gözünün yaşına bakılmıyor.yasal işlemler tam olarak işleniyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri