tesekkur ederim yanitlariniz icin.Bazen show tv ve atvde maclar oluyor ondada sifreye giriyormu bir de star sifreye girdiginde acabilirmiyiz?
tesekkur ederim yanitlariniz icin.Bazen show tv ve atvde maclar oluyor ondada sifreye giriyormu bir de star sifreye girdiginde acabilirmiyiz?
Arkadasim !
Bir onceki iletimde vurguladigim gibi EUTELSAT W3 Turkiye'dekinin aynisi
sadece yabanci kanallar ile Kanal D kisitlama altindadir, digerlerin de kisitlama
yoktur. Star tv yi ise uzman arkadaslar nasil desifre edildigini teknik olarak aciklarlar. (*** gibi)
Cevaplariniz icin tesekkurler
kardes bende almanyada kaliyorum.bundan yaklasik 2 ay önce bende lig tvye üye olmak icin arastirma yaptim.kart üyeligi icin görüstüm.bana iki kart vereceklerdi bu iki kartta lig tv nin kendi kartiymis.bu kartlardan bir tanesi lig tv nin kendi kanallarini yani lig tv,showmax vs.diger kartta avrapa maclari icin dediler.fakat bu kanallar eutelsat 7 derece üzerinden izlersen kanal d haricindeki cogu türk kanalini izleyebiliyorsun.bunlari bana anlatan malum bizim buradaki türk digital uydu satis yerleri olan abone yerleri.kartin bir tanesine ilk etp 33,99 euro ikinci etap 10 euro ücüncü etapdan itibaren 21,99 euro her ay ödeme yapiyorsun.ikinci kart icin bir seferlik 105 euro ödüyorsun demislerdi.tabiki bu ekstra ödenecek.fakat bu ikinci karti alirken ben bu karti burda kullanmayacagim diye sana kagit imzalattiracagiz dediler.benden bu kadar aciklama yeter galiba gerisi sana kalmis birsey kardes.iyi düsün ondan sonra üye ol.
arkadasim hepsini seyrediyosun sadece star sompiyonlar liginde gidiyo ben kullaniyorum
memnunum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri