dede yi gönderip lucescu yu getirmeleri lazım bence en iyisi o kendi de istiyor zaten
dede yi gönderip lucescu yu getirmeleri lazım bence en iyisi o kendi de istiyor zaten
Bu yönetim ve hocayla ancak bu kadar. Artık bir şeylerin değişmesi lazım. Geçen seneki güzel ortamı bozdular. Bir veya iki tane nokta transfer yapılacağına kafalarda soru işaretleri yaratan transferler yapıldı. İşte sonuç!!! Gerisini fazla merak etmeye gerek yok. Fenerbahçe için perşembenin nasıl geleceği çoktan belli. 100 yıl sonra avrupada bi isim yaptılar bu gidişle onuda bitirecekler yanarımda buna yanarım.
herkes bi gerçeği atlıyor gibime geliyor...aurelio gibi bi orta saha hamalının yerine en az o ayarda bir orta saha hamalı bulamazsa fenerin bu gidişatı devam eder...sorun aragones,alex,guiza falan değil bana göre...sorun aurelio...selametle
geçen yıl bir maç sonrası sizinle zico üzerine tartışmıştık zico gitsin diyordunuz bende size ziconun gitmesi herşeyi halletmez demiştim ne yazıkki üzgünüm haklı çıktık ve zicoyu arar olduk en azından takımı tanıyordu. bence zararın neresinden dönülürse kardır dede acil olarak yollanmalı ben yönetsem feneri bundan daha kötüsü olmaz..
fenerbahçe bu seneye lige havlu atarak başaldı hayırlı olsun
umarım avrupada başarılı olur
selmaetle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
balık baştan kokar bu başkan artık devrini tamamladı feneri kandi ciftliği gibi yönetmeye başladı gitsin artık yazık bu taraftara bu topculardan da bir sey olmaz hepsi ruhsuz başarıya ac adam istiyoruz canım isteyince oynarı canım istemsse oynamam diyen adam istemiyoruz ne kadar ruhsuz varsa deolup gitsin yürekten oynayan istiyoruz herkese sagılar
dede dede dediler guiza dediler trilyonluk fenerin düştügü hale bak
dün dede ve guiza takımın en kjötüleriydi
zor dostum zor
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
sıvasspor basarılı bır futbol oynamıstır.hak eden taraf onlardı ve kazandılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri