Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Volkan 2 Maç Ceza aldý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Volkan 2 Maç Ceza aldý

Sarý lacivertli takýmýn kalecisi Volkan, Hacettepe maçýnda hakeme sportmenliðe aykýrý davranýþta bulunmasý nedeniyle toplam 2 maç ceza aldý !.

2 maçtan 1 tanesi kýrmýzý karttan dolayý otomatikman verilen ceza olurken, buna ek olarak 1 maç daha cezayý PFDK verdi.

PFDK'dan yapýlan açýklamada "Volkan Demirel'in Hacettepespor-Fenerbahçe maçýnda hakeme yönelik sportmenliðe aykýrý hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakadan men cezasý ile çarptýrýlmasýna karar verildiði" belirtildi.

Açýklamada verilen bu cezanýn kýrmýzý karttan kaynaklanan 1 maça ek olarak verildiði de vurgulanarak "Cezanýn infazýnýn çift sarý kart nedeniyle oynamamasý gereken ilk resmi müsabakayý takiben baþlatýlmasýna" denildi.

akýllanýr umarým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi bir kaleci ama tam bir profosyonel deðil...
    Cezayý haketti. hemde çoktan..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

belki bu ceza ile biraz akýllanýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimse kusura bakmasýn bu volkanýn ilk vukuatý deðil
    cirkef bir oyuncu her maçta tekrarlýyor!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kasýnaný yakarlar ama volkan fenerý ve mýllý takýmý yakmaktan zevkmi?alýyor ne!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hep birlikte volkana yükleniyoruz iyi kaleci yetiþmiyor ben fenerbahçenin yerinde olsam Volkana pisikolok tutarak düzeltirin ama fener yönetimi herhalde reklamýn iyisi kötüsü olmaz diyerek bunlara seyircimi kalýyor? ben þahsen bir galatasaraylý olarak volkana kýzmýyorum onu bu hale getiren bedava reklam diye buna seyirci kalan yönetime kýzýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý surersat1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hep birlikte volkana yükleniyoruz iyi kaleci yetiþmiyor ben fenerbahçenin yerinde olsam Volkana pisikolok tutarak düzeltirin ama fener yönetimi herhalde reklamýn iyisi kötüsü olmaz diyerek bunlara seyircimi kalýyor? ben þahsen bir galatasaraylý olarak volkana kýzmýyorum onu bu hale getiren bedava reklam diye buna seyirci kalan yönetime kýzýyorum
    o da dogru bu yýl yonetým ayrý býr cumhurýyet.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri